2777
2789
عنوان

مامانای ک بچشون کلاس دوم میره

114 بازدید | 13 پست

تابستون با بچه هاتون کار میکنید؟ چ کتابی گرفتین؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

کلاس دوم خیلی راحت و آسونه

فقط براش کتاب داستان بگیر مناسب سنش روانخوانی کنه

بچه رو اذیت نکن

و یکی هم شمارش اعداد رو باهاش کارکن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس دوم خیلی راحت و آسونهفقط براش کتاب داستان بگیر مناسب سنش روانخوانی کنهبچه رو اذیت نکنو یکی هم ش ...

برا ریاضی میخوام کار کنم؟ روانخوانی انجام میده 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
والا من باپسرم ریاضی وفارسی دوم رو کامل کارکردم قابلیت اینکه بره کلاس سوم رو داره🤣

کتاباشونو گرفتی؟

روخوانی کار کنو‌ حتما جمع و تفریق اعداد و الگوی شمارش چندتا چندتا رو به جلو و به عقب رو یکم‌تمرین کن ...

روخوانی کار میکنم ریاضی هنوز ن

کتاباشونو گرفتی؟

ن کتابای دوم پسر بزرگمو داشتم

پسرکوچیکم هم خیلی علاقه داره خودش پیگیر بود منم کامل یک دور باهاش کارکردم خواستم براجهشی ثبتنامش کنم پشیمون شدم . 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن کتابای دوم پسر بزرگمو داشتمپسرکوچیکم هم خیلی علاقه داره خودش پیگیر بود منم کامل یک دور باهاش کارکر ...

کار خوبی کردی بذار روال خودشو بره

سلام عزیزم یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

تو یکی از تاپیک ها گفتید پیش دکتر میرآفتاب میخواید ویزیت شید؟ شما جراحی کردید راضی بودید؟

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...