2789
عنوان

به نیت زیارت

127 بازدید | 26 پست

من میخوام سه شب زیارت عاشورا بخونم 

اسم و نیتتون رو بنویسید(تا موقع خوندن بگم)

شما هم حمد بخونید به نیت من و خواهری کنید در حقم و خدا رو به حضرت عباسش قسم بدید که من شرمنده نشم 

اگه خوندی خیلی ماهی ❤️❤️🫠

من و خانواده ام عزیزم برای حاجت تک به تک مون دعا کن 

منم برات دعا میکنم به اسم کاربریم بخون

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوندم 

تو رو خدا دعا کنید برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی کامل و عالی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی بین بچه‌ های سالم همیشه درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭‌

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭تو رو خدا دعا کنید لثه هام خوب شن و لثه هامو از دست ندم و لثه هام تحلیل نره😭🥹.

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله شر و دردسر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه😭...