2777
2789

من حدود بیست روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم 

دیشب بیبی چک روژان زدم منفی بود 

پریودمم تاچندروز عقب جلو  میشه همیشه 

تمام حالتای بارداری پسرمو دارم 

بنظرتون توهم بارداری زدم؟

کی باز بیبی بزنم درست نشون میده ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون از نظرت دوست عزیز همینطوره بنظرم

ببین ماه بعد بیشتر دقت کن 

چون من خیلی نگران بودم و خیلی تاپیک زدم ی خانمی گفت ماه بعد اون ماهی ک پریودت خیلی عقب افتاده بدن بشدت آماده اس برای بارداری احتیاط کن 

یک هفته هم از پریودت گذشت بیبی چک اول صبح بزن بازم نشدی آزمایش بده

این کاربری دست چند نفره 
ببین ماه بعد بیشتر دقت کن چون من خیلی نگران بودم و خیلی تاپیک زدم ی خانمی گفت ماه بعد اون ماهی ک پری ...

استرس داره خفم می‌کنه 

بچه دوساله دارم خودم خیلی دوست دارم فاصلشون کم باشه هم بازی شن 

از یه طرف بدن فوق العاده داغونی دارم خیلی ضعیفم 

استرس داره خفم می‌کنه بچه دوساله دارم خودم خیلی دوست دارم فاصلشون کم باشه هم بازی شن از یه طرف بدن ف ...

من کلا روحیه ی بارداری مجدد ندارم 

ینی ده روز تمام مردم زنده شدم هی بیبی چک زدم آخر رفتم آزمایش وقتی پنج روز از پریودیم گذشته بود منفی شد مسئول آزمایشگاه گفت زود اومدی بعد گفتم بیست روز پیش رابطه ی محافظت نشده داشتم گفت اگه حامله بودی صدرصد نشون میداد اومدم پنج روز بعد پریود شدم 

ببین من همیشه سینه هام درد میکرد قبل پریود این ماه اون نشونه رو نداشتم رحمم منقبض میشد مث حاملگیم سر پسرم بدنم گر می‌گرفت و ببخشید یبوست بودم او نت زدم همش نوشته بود نشانه های ماه اول بارداری ولی نبودم

این کاربری دست چند نفره 
من کلا روحیه ی بارداری مجدد ندارم ینی ده روز تمام مردم زنده شدم هی بیبی چک زدم آخر رفتم آزمایش وقتی ...

منم نهایت یک هفته صبر میکنم اگه پریود نشدم میرم آزمایش 

من سر پسرم بقول شما درد سینه درد رحم و سرگیجه پادرد و اشتهام خیلی زیاد شده بود الانم همون‌طور شدم 

بعد اون موقع پنج روز مونده بود به پریودم بیبی زدم هاله انداخت الان کلا میزنه منفی بدون هاله 

هم دوست دارم باردار باشم هم دوست ندارم اصلا تو یه حال ناجوریم 

راستی تاپیک قوی بودنت رو موندم تو دلم بهت افتخار کردم آفرین مادر قوی الان پسرتون چندسالشه؟ درمانش چطوره البته اگه دوست داری جواب بده

منم نهایت یک هفته صبر میکنم اگه پریود نشدم میرم آزمایش من سر پسرم بقول شما درد سینه درد رحم و سرگیجه ...

من مطمئنم حامله نیستی 

استرس بیخود نداشته باش 

ممنونم 

پسرم الان نه سالشه وضعش خوبه داریم می‌گذرانیم دیگه

این کاربری دست چند نفره