شما اگه ساده ترین و منطقی ترین حرف رو بدون هیچ توهین و بی احترامی هم بذاری، یه عده بهشون برمیخوره و میان با حالت توهین و تمسخر و... نظر میذارن. از جواب طرف مشخصه که آدم بی منطقیه و حرف حالیش نمیشه.
البته بعضی از کاربرها هم هستن که درست رفتار میکنن ولی رفتار اون عده گاهی اوقات آزاردهنده است. به خودشون اجازه میدن به دیگران توهین کنن.
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی اوقات،همین کاربرها با چنااااااان اعتماد به نفسییییی حرفت رو که با یه سرچ ساده تو سایتای خبری رسمی میشه فهمیدش مسخره میکنن...با چنان قاطعیتی با تمسخر حرف آدمو رد میکنن...
مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)