شما اگه ساده ترین و منطقی ترین حرف رو بدون هیچ توهین و بی احترامی هم بذاری، یه عده بهشون برمیخوره و میان با حالت توهین و تمسخر و... نظر میذارن. از جواب طرف مشخصه که آدم بی منطقیه و حرف حالیش نمیشه.
البته بعضی از کاربرها هم هستن که درست رفتار میکنن ولی رفتار اون عده گاهی اوقات آزاردهنده است. به خودشون اجازه میدن به دیگران توهین کنن.
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گاهی اوقات،همین کاربرها با چنااااااان اعتماد به نفسییییی حرفت رو که با یه سرچ ساده تو سایتای خبری رسمی میشه فهمیدش مسخره میکنن...با چنان قاطعیتی با تمسخر حرف آدمو رد میکنن...
مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)
درواقع هرکسی با منطق و دیدگاه خودش نگاه میکنه به قضیه
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
خیلیا میگن بخاطر سن کم کاربرهاست. ولی منم 20 سال پیش کم سن بودم ولی همیچوقت اینجوری رفتار نمیکردم.من ...
راستش به یه نتیجه ای رسیدم
منطق و فهم وجود داره ، اما یا خشمی جلوشو گرفته.
بیشتر پرخاشگر و دارای خشم سرکوب شده میشه گفت تا بی منطق
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.