2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم

179 بازدید | 16 پست

ماشینم از دیشب خراب شده بود باید هولش میدادی روشن بشه بعد رفتیم خونه دوستش خواستیم برگردیم باز ماشین من روشن نمیشد خب کلی هولش دادیم. بعد شوهرم جلوی دوستش کلی سر من داد زد. منم ناراحت شدم. وقتی سوار ماشین شدیم داشتیم میرفتیم خونشون بهم گفت این چ ماشینیه داری خرابه و بدرد نمیخوره اگ به من باشه سوار این ماشین اصلا نمیشم این چیه اخه. منم خیلی ناراحت شدم بهش گفتم میتونی سوارش نشی کسی مجبورت نکرده. زد کنار پیاده شد منم نشستم پشت فرمون برگشتم خونمون. اینم بگم ک ما عقدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لجباز ایرادگیر ازخودراضی ازخودمتشکر مزخرف بهونه جو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نه اشتباه نکردی بهتره حد شو بدونه

ممنونم.

اخه خیلی بدم اومد جلوی دوستش چند بار سرم داد زد. جوری ک دوستش بهش گفت بهش چیزی نگو مگه خانمت مقصره. ولی خیلی عصبانی بود ک داره هول میده هی سر من داد میزد الکی. الانم هیچ خبری ازش نیست نه زنگ زده نه پیامی داده.

خودش ماشین داره؟اگه داره بگو خب تو ماشینتو بردار اگه نداره بگو خب یه ماشین خوب بخر اگه گف پول ندارم ...

بله خودشم ماشین داره. از هر دو ماشین استفاده میکنیم. ولی از ماشین اون کمتر استفاده میکنیم.

بله پسر لجبازو ایرادگیری هست. واقعا خیلی ناراحتم از کاری ک کرد

حق داری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نمیدونم الان چیکار کنم

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا 

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا

بجز اینکه زود عصبانی میشه و الکی ایراد میگیره مشکل دیگه ای نداریم و همه دعواهامونم سر همین موضوعه ک عصبی میشه و یچیزی میگه منم عصبانی میشم و ول میکنم میرم و اون مثلا جلومو میگیره اما اینبار دیگ کلا رفتم

بجز اینکه زود عصبانی میشه و الکی ایراد میگیره مشکل دیگه ای نداریم و همه دعواهامونم سر همین موضوعه ک ...

تندخو تندمزاج عصبی اخمو لجوج

بجز اینکه زود عصبانی میشه و الکی ایراد میگیره مشکل دیگه ای نداریم و همه دعواهامونم سر همین موضوعه ک ...

زود از کوره در می‌ره نمیتونه مهار کمتری کنه جریان و کش میده