2777
2789

سلام نمیدونستم واقعا اینو با کی در میون بزارم قرار بود فرشامونو بدیم قالیشویی خودم حموم بودم الکی گفته بودم باشگاهم شوهرم کلیدو گذاشت براشون (همه کلیدا وصل بود به اضافه کلید ورودی هال وصل بود)که پدرشوهرم بیاد در حیاطو باز کنه بیاد بالاسرشون تا فرشارو میبرن

منم قبل اینکه بیان یهو با خودم گفتم بهتره در هال رو از پشت قفل کنم و کلیدو برندارم(اگه کلید پشت در بمونه دیگه کسی نمیتونه کلید بندازه بیاد توهال) با خودم گفتم اتفاقه شاید یهو خواستن بیان تو من ضایه شم هرچند که خیلی بعید میدیدم چون پدرشوهرم خیلی آدم بافرهنگیه بیشتر از مادرشوهرم میترسیدم.

یهو بعد این که کارگرا رفتن دیدم پدرشوهرم همش کلیدو میندازه تو در هال و سعی میکنه بازش کنه نزدیک چند مین مشغول بودوزور میزد باز شه داشتم سکته میکردم که دیگه بیخیال شد رفت

الان فکرم درگیره به نظرتون اگه فهمیده باشن خونه م ضایع شدم خیلی بد شده؟؟؟ یا از یه طرف دیگه فکرم درگیره ینی هر وقت خونه نباشیم کلید داشته باشن ممکنه بیان تو خودِ  خونه

وای بیشتر فکرم در گیره اینه فهمیدن دروغ گفتم و خونه م

چیکار کنم شما باشین واکنشتون نسبت به این اتفاق چیه

چه بد!!

الان این بده که فهمیدن من خونه م و در رو غز پشت قفل کردم ؟؟😭😭😭یا این بده اونا بی اجازه میومدن تو خود خونه؟؟ چونما فرشا رو حیاط اماده گذاشته بودیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بگو خونه بودم کلیدو پشت در انداخته بودم

چرا؟؟؟من نمیخوام بفهمن دروغ گفتم 😭مدام میگفتم در بشکنه بیاد تو آبروم میره دروغگو میشم ولی خب حموم بودم دلم نمیخواست زود برم بیرون با موی خیس برای همین همه فرشا لول شده آماده تو حیاط گذاشته بودیم

وا خوب استرس نداره به شوهرت بگو حموم بودم کلیدو گذاشتم رو در 

اما حق داری بابت اینکه پدر شوهرت میخ. است بیاد تو نگران باشی سعی کن به یه بهانه ای کلیدارو ازشون بگیری مثلا وانمود کن دسته کلیدای خودتو گم کردی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
وا خوب استرس نداره به شوهرت بگو حموم بودم کلیدو گذاشتم رو در اما حق داری بابت اینکه پدر شوهرت میخ. ا ...

استرسم ازین بابته چند بار بهشون کفتم میرم باشگاه شکا زحمت بکشین بالاسرشون باشین تا فرشا رو از حیاط میبرن

ما همون پارسال کلیدارو ازشون گرفتیم فقط امروز براشون گذاشتیم که اینطور شد

چرا؟؟؟من نمیخوام بفهمن دروغ گفتم 😭مدام میگفتم در بشکنه بیاد تو آبروم میره دروغگو میشم ولی خب حموم ب ...

بگو حموم بودم باشگاه تعطیل شد .همیشه هم کلیدو بنداز پشت در 

به شوهرت باید بگی کلیدو از پدرش بگیره

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان این بده که فهمیدن من خونه م و در رو غز پشت قفل کردم ؟؟😭😭😭یا این بده اونا بی اجازه میومدن تو ...

اینکه تو خونه بودی زشت شد شاید میومد آبی چیزی بخوره 

اگه بهت گفتن تو بگو که پشت در کلید نبود جدیدا قفل رو عوض کردیم ولی تو اون کلیدایی که به شما دادیم کلید قدیمی بود واسه همین باز نکرده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اینکه تو خونه بودی زشت شد شاید میومد آبی چیزی بخوره اگه بهت گفتن تو بگو که پشت در کلید نبود جدیدا قف ...

خواهر خونه خودشون یه طبقه فاصله داره چرا باید بیاد تو هال ما آب بخوره تو حیاط هم آب هست

اتفاقا دست پیش بگیر.  بگو من خونه بودم ترسیدم فکر کردم دزد آمده می خواستم زنگ بزنم پلیس بیاد. بعد بگو شما قراره بود فقط تو حیاط بیایید قالی ها رو بردارین 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)