2777
2789
عنوان

کسی نوتلا خودش درست کرده تا حالا

45 بازدید | 3 پست

یعنی مردم ازبس تو این چندسال امتحان کردم اخرشم یه کلیپی پیدا کردم بافتش غلیظ هست مثل نوتلا لینک فیلمشو نتونستم کپی کنم عکسشو میزارم بگردید ولی طرز تهیه شو هم الان میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگم که خیییلیییی مهمه که طبق دستور پیش برین که اینقدر تمیز بافتش مثل بیرونیا بشه

اول تمام فندق هاتونو داخل مایکروفر یا فر بزار خوب برشته که شد بیارید بیرون پوستشو جدا کنید اگه تونستید کامل کامل پاک کنید فندق هارو از پوستشون بعدش داخل خرد کن یا با گوشتکوب برقی اینقدر بزنید تا کامل به روغن بیوفته و فندقا حل بشن و بعدش پودر قند به هر اندازه ایی که دوست دارین شیرین بشه و شیر و روغن یه قاشق غذاخوری بهش اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال تا خوب سفت بشه بعداز یک یا دوساعت بیارین بیرون و نوشجونتون باشه💗🌹اگع تونستید عکس هم بگذارید ممنون