قبول_کن_دیگه مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 333 عنوان وقتی یه اقا حوصله نداره چکار کنیم براش که حالش خوب شه | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست مشکل داره با داداشش و بی حوصله و کسلهچکار کنم براش نزدیکمم نیست حرف ؟شوخی؟قربون صدقهچی 1404/04/22 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5425 بهش بگو اگه صحبت کردن در رابطه با مشکلتون حالت رو خوب میکنه میتونی رومن حساب کنی و زیاد زنگش نزن 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
قبول_کن_دیگه مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 333 فقط تنهاش بزار و اصلا سعی نکن که باهاش حرف بزنی حرف زدم هم دردی کردم قربون صدقه رفتم ولی بازم بی حوصلس
zara8270 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6746 ما صبح دو سه بار حرف زدیم۳تا ۴هم پ دادیمزیاده ؟خوبه دیگه سراع نگیرم تا شب خب بنظرم باید یکم فاصله بگیری و تنها بزاری ش مردا برعکس ما زنا هستن اونا موقع ناراحتی تنهایی رو ترجیح میدن دبگه پیام نده تا شب خودش پیام داد جواب بده
قبول_کن_دیگه مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 333 بهش بگو اگه صحبت کردن در رابطه با مشکلتون حالت رو خوب میکنه میتونی رومن حساب کنی و زیاد زنگش نزن من هی پیگیرمدلواپس میشم
حآمیم عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3847 چرا؟جوابه واقعا؟ بله مردا این مواقع دوس دارن تنها باشن خودشون کم کم حالشون خوب میشه کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
قبول_کن_دیگه مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 333 چرا هرکی هر چی میگه ، برعکس میگییکی زده همه ی موارد ، نوشتی اخه میگن سکوت کنیدبعد یکی زده تنهاش بزار ... خودمم نمیدونم والا گیج شدم😆
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3258 چرا؟جوابه واقعا؟ خودت به اونیکی کاربر زدی ، باید سکوت کرد تا خودش خوب شهالان تعجب میکنی؟؟؟؟چرا هرکی هرچی میگه برعکسشو میگی و تعجب میکنی 😂😂😂😂 زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3258 خودمم نمیدونم والا گیج شدم😆 گیج نشدیحوصله ت سر رفته گفتی یه تاپیک بزنم ، ملت رو بزارم سرکار زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
حآمیم عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3847 حرف زدم هم دردی کردم قربون صدقه رفتم ولی بازم بی حوصلس گل نازم 😁 آیا این که من گفتم تنهاش بزار مساوی با ابراز همدردی و قربون صدقه اس؟؟!فهمش سخت نیستا همه خانوما هم گفتن کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
قبول_کن_دیگه مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 333 خودت به اونیکی کاربر زدی ، باید سکوت کرد تا خودش خوب شهالان تعجب میکنی؟؟؟؟چرا هرکی هرچی میگه برعکسشو ... ببین دو دلمنمیدونم کدوم بهترهکدوم موثر ترهبا سکوت حس بی اهمیتی میکنممثلا من اگه ناراحت باشم اون اتقدر پیله میکنه تا بگم چمه و ونقدر حرف میزنه مشکل یادم برهمنم ظهر اومدم همین کارو کنم ولی نشد
قبول_کن_دیگه مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 333 گیج نشدیحوصله ت سر رفته گفتی یه تاپیک بزنم ، ملت رو بزارم سرکار مگه مریضم ۶ساله عضوم سالی ی تاپیک ندارم الانم درمونده بودمکمک نمیکنی انگم نزن
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3258 ببین دو دلمنمیدونم کدوم بهترهکدوم موثر ترهبا سکوت حس بی اهمیتی میکنممثلا من اگه ناراحت باشم اون اتقد ... نه دیگه کلا روحیات آقایون و خانمها فرق دارهخانمها با حرف زدن حالشون خوب میشهآقایون توی سکوت باید با خودشون کناربیانبهشون گیر بدی بدتر میشهفقط بگو ناراحتیتو میبینم ناراحت میشمهروقت دوست داشتی با هم حرف بزنیم کمکی از دستم برمیاد بگووالسلاااام زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی