2777
2789
عنوان

چجوری لاغر باشم کسی بلده

108 بازدید | 19 پست

بدنم خیلی ضعیفه روزی یک ساعت باشگاه میرم ولی همش سرم گیج میره ت حالت تهوع دارن بزور انجام میدم اشتهامم زیاده ولی کم خونم و فک کنم وزنم ۷۰ خوردخ باشه نمیدونم چی کار کنم شکمم لاغر شه تا لاغر میشم سرگیجه میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید هر شب قرص آهن بخوردید 

و اسفناج و حبوبات که خون سازه 

و ترجیحا هر روز باشگاه نرید ۲ روز در هفته فعلا کافیه اول خودتونو تقویت کنید و بعد به فجر لاغری باشید !!!

شما باید هر شب قرص آهن بخوردید و اسفناج و حبوبات که خون سازه و ترجیحا هر روز باشگاه نرید ۲ روز در هف ...

عدسی صبحونه میخورم همیشه ولی یه چیزی اینکه من سع ماهه باشگاه میرم و لاغر نشدم طبیعیه 

من از ۷۱ اومدم الان ۵۹ امفقط غذامو کم کردم خیلی خوراکیای چرت و پرتمو کمتر میخورم و زیاد پیاده روی کر ...

بخدا ننم هیچی نمیخورم فقط ناهار و شام با روزی ۵ یا ۶ تا میوه هلو یا هرچی

بخدا ننم هیچی نمیخورم فقط ناهار و شام با روزی ۵ یا ۶ تا میوه هلو یا هرچی

کالری شماری کن عزیزم

اول با توجه به سن و قد و وزنت کالری مورد نیاز بدنتو پیدا کن بعد هر روز کمتر ازون مقدار بخور

کالری شماری کن عزیزماول با توجه به سن و قد و وزنت کالری مورد نیاز بدنتو پیدا کن بعد هر روز کمتر ازون ...

توی دوران پی ام اس خیلی میخورم هرکاری میکنم نمیشه اشتهام زیاده عین زنای حامله میشم ولی توی پریودی و بعد از اون غذا هم بزور میخورم

توی دوران پی ام اس خیلی میخورم هرکاری میکنم نمیشه اشتهام زیاده عین زنای حامله میشم ولی توی پریودی و ...

خب باید اشتهاتو کنترل کنی، البته اوکیه ه بعضی روزا بیشتر بخوری تا زیاد بهت فشار نیاد و کلا زده بشی