2777
2789
عنوان

خودتحریکی بچه

239 بازدید | 20 پست

سلام دخترم ۶ سالشه یکسالی میشه خودتحریکی میکنه ولی مداوم نیست بعد از تقریبا ۴ یا ۵ ماه بود که امروز دوباره انجام داد تو کل دوره ای که پیش دبستانی بردمش یکی دوبار دیدم ابن کار انجام داد دیگه تکرار نشد خیییلیم حواسم بهش هست اصلا تنهاش نمیزارم میره تو اتاقش سریع صداش میکنم تنها نباشه ولی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم بهترین روانشناس رفتم گفت اصلا نباید هیچی به بچت بگی باید بی تفاوت از کنارش رد بشی به یه کار دیگه مشغولش کنی یه چند بار این کار انجام دادم خوب شد چند ماهی انجام نداد حتی بردم ازمایش ادرار گرفتم هیچش نبود 

مگه بچه میل جنسی داره یا اصلا مگه میدونه میل جنسی چیه؟؟؟؟؟؟

واسه چی نشه ..شاید ندونن چیه ولی این حالت وقتی دست میده یه حالت قلقلک و لذت و خوششون میاد و دلشون میخواد هی تکرار کنن..من خودم بچه ۶ ساله رو دیدم که بعد فهمیدم تو گوشی باباش فیلم پ ور ن دیده بود..باید زودجلوش گرفته بشه چون باعث بلوغ زودرس میشه و خیلی بد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
رفتم بهترین روانشناس رفتم گفت اصلا نباید هیچی به بچت بگی باید بی تفاوت از کنارش رد بشی به یه کار دیگ ...

حموم‌میبری ..تو شستن و این مسایل رعایت کن مخصوصا تو شستن نقاط حساس ،بده خودش بشوره ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
واسه چی نشه ..شاید ندونن چیه ولی این حالت وقتی دست میده یه حالت قلقلک و لذت و خوششون میاد و دلشون می ...

ما نه ماهواره داریم نه خودم نه همسرم اصلا از این فیلما ندیدیم تا حالا کلا مذهبی هستیم نمیدونم چرا اینکارا رو میکنه 

اما امروز دعواش کردم دست خودم نیست خیلی میریزم بهم میبینم اینکار رو میکنه عصبانی میشم

حق داری ..زود به بلوغ میرسه زودم پریود میشه رو قد و رشدشم اثر منفی میزاره..نمیتونی مداد شمعی ،رنگ انگشتی اینا بگیری که دستش بند بشه ..با پازل مثلا..خودتم همراهش بشین انجام بده ..اگه شده بازی بخر ازاینا که به تلویزیون وصل میشه دسته داره بشینه بازی کنه ،درسته بازی هم مضر هست ولی لااقل میتونی کاری کنی که بره سمت یه چی دیگه ،چون اکثر بچه ها بازی رو دوست دارند

از دوران بارداریم شروع شد میخواست ادای منو دربیاره یعنی بارداره چند تا پارچه میزاشتم تو بلوزش بعد یه مدت  چند باری پارچه گذاشت تو شلوارش شلوارشم گشاد بود من هی به مسخره بازی میگرفتم بعد یه مدت دبدم همون پارچه هارو میزاره تو شلوارش با یه وسیله اسباب بازی فشار میده به خودش از اونجا فهمیدم