2777
2789

یه کلیپ از یه عروس اروپایی وایرال شده بود، که موقع عکس یه بچه میاد کنارشون وایمیسته عروسه با لبخند دستشو میگیره رو سرش و میارش سمت خودش. چقدر متفاوت بود با بعضی عروس های اینجا!! 

من خودم به زودی عروسیمه و اصلا درک نمیکنم چرا از دیدن بچه ها که برای لباس و تور عروستون انقدر ذوق میکنن خوسحال نمیشین! 

یادتونه وقتی خودمون بچه بودیم اگه عروس بهمون یه لبخند میزد چقدددر ذوق میکردیم، کما اینکه اون عروس رو بار ها از قبل دیده بودیم و میشناختیم، ولی توی اون لباس وقتی حتی بهمون نگاه میکرد کیف میکردیم.

یه شب عروسیه، کلیپش هم قرار نیست تو جشنواره ای اکران بشه. چرا این همه سخت گیری؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار عروسی بگیری اگ کلیپت خراب شد اون موقع متوجه میشی

ببین نهایتا به دو تا از دوستام میسپرم که موقع رقص حواسشون به بچه ها باشه. ولی اینکه توقع داشته باشی مثلا دختر خالت بچشو نیاره واقعا عجیبه ، خب چکار کنه بچشو تا اون موقع شب؟ 

فرهننننننگ

چون ایرانی ها اکثرا بچه هارو ول میکنن

الان یه خسارت بزنن به تالار یا هرچیزی کلی هزینه داره

یه مراسمی رفتم یه بچه رفت اسپیکر اجاره ای چند میلیوینی رو خراب کرد و صاحب مجلس باید خسارت میداد

البته اگه کسی بدون فرزند دعوت کنه تو اقوام ما 

اصلاااا خانواده هیچ کس اون مراسمو نمیره.

من فقط بدم میاد از اینایی که بچشونو جمع نمیکنن بچه هه کلا وسطه در حال پول جمع کردن از زمینبه نظرم ته ...

واااااو 

قضاوت نکن که زمین بدجور گرده عزیزم

اصلا ربطی به تربیت نداره

بچه بیش فعال ندیدی لابد

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه