2777
2789

نامزدم جدیدا خیلی یجوری شده پیشم نمیاد حتی اگه بیکار باشه خونه باشه حتی زنگ ام نمیزنه میاد پیشم اصلا یه لبخند نمیزنه لعنتی وقتی ام که بزووووور میگم بیا پیشم و میاد همش میگه برم برم برم برم خیلی وقته ها خیلی ناراحتم😭منم خونه مون خیلی کم پیش میاد که تنها باشم هیچ کس خونه نباشه 

الان خونمون هیچ کس نیست دلم میخواد اونم الان پیشم باشه 

اونم هیچ پیام و زنگی نزده که بدونم کجاس خونه اس یا کار داره 

چیکار کنممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم نه گوش نکن هم محل بده بهش هم محبت کن اشتباهه که دارن بهت میگن اگه خاستی درخواست بده بگم چکار کنی یا همین کتاب رو از گوگل بخون ( کتاب سیاست های زنانه به سبک هرا ) کلا یرب طول نمیکشه

بشین باهاش صحبت کن شاید مشکلی داره ولی اگه اخلاقشه محلش نده کم پیام و اصرار که بیا بیا ولیییییی اولش ...

خوشم نمیاد 

زمان های قدیم باهاش حرف زدم در این مورد ، در نهایت توی بحث و دعوا برگشت گفت تو منو اسیر کردی توقع داری هر وقت خونم بیام پیشت ، جواب پیامتو یکم دیر بدم فوری ناراحت میشی فلان میشی و.....

به خاطر همین دلم نمیخواد در موردش حرف بزنم باهاش

خوشم نمیاد زمان های قدیم باهاش حرف زدم در این مورد ، در نهایت توی بحث و دعوا برگشت گفت تو منو اسیر ک ...

خب پس محلش نده 

دم دست نباش 

مثل خودش باش 

انقد بزرگش نکن با کارهات که بعد نتونی جمعش کنی 

سرد 

نه زنگ نه پیام 

انگار نیست 

به خودت برس 

خوش باش

سه سالههههه عقدیم من ۱۹ ایشون ۲۲

عجیبه سنشم زیاد نیس😐 چرا نمیاد🤨 برا منم سوال شد😆

از همون اول که عقد کردین اینجوری بوده؟

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷