2777
2789
عنوان

حسودیم میشه🫠🤦‍♀️

119 بازدید | 11 پست

پسر عمم امسال فرهنگیان آورد الانم دارن میرن مصاحبه ساعت 4 بعد من حسودیم میشه😑😭 مامان بابای من بیشتر حرصشو میخورن رفتن که همراش باشم  تا به عمرم نمیدیم بابام انقدر جدی بشه😵‍💫 ماماننممممممم من اصن تجربی بم اوت انسانیه نمی دونم این چه اخلاق زشتی‌ها که من دارم من خوذم امسال کنکور دارم ولی حسودیم میشه خاک تو سرم کنن یکاری کنید😭اصن دعوام کنین فقط یکاری کنید این حس از سرم بپره 

گاهی باید فراموش کرد

فرهنگیان حسودی نداره اصلا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزم شما هم درستو بخون که این حس قشنگو تجربه کنی.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اعوذ بالله من شیطان رجیم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

نه خب بالخره دسترنجش به بار نشسته

خب دگ جواب تاپیکتو خودت دادی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
فکر کردم دندان و ی رشته تاپ ،آخه معلمی حسادت داره

آخه پسر عمم خیلییی تو بی امکاناتی بودن توی روستای دور افتاده حالا که نتیجه گرفته حداقل این دیگه کارگر نشد بجای که خوشحالم حسودیم گرفته😑😭

گاهی باید فراموش کرد