2777
2789

بعضی خانوما با این ک میدونن شوهرشون دوس دختر و صیغه داره ولی چون نمی‌خوان طلاق بگیرن ب روشون نمیارن.. و شوهره با بالای 100 نفر می‌خوابه و باز برمیگرده به همین خانم دست میزنه.. و حالا اون خانمایی ام ک شوهره دست معلوم الحالن ک سوابقشون چی بوده...بعد همین خانم که همچین شوهریو تحمل میکنه  ب منی ک جدا شدم و بعد چند سال با شناخت و اطمینان کامل با هدف  ازدواج با یکی اول محرم شدم ببینم طرف چجور آدمی هست  آیا زیر یک سقف نرماله یا نه و بعد محرم شدن متوجه شدم اعتیاد داره و مشکل جنسی داره اصلا نمیتونه دخول کنه ناراحت شدم تاپیک زدم.. بعد این خانمی ک شوهرش با همه می‌خوابه میاد بهش دست میزنه

برگشته به من میگه چرا برای شناخت دقیق تر محرم شدی ؟ بیچاره همسر آینده ات منم گفتم خانم محترم من قبل از این آقا هزار تا پیشنهاد و خواستگار رد کردم این ب دلم نشست قبولش کردم ک اینم اینجوری از آب دراومد این حرفا چیه میزنی..

بعد برگشته میگه مراقب باش بیماری جنسی نگیری

عزیزدلم من حواسم هست من بعد چند سال الان ک جدی میخواستم با یکی آشنا شم و ازدواج کنم با قاطعیت محرم شدم تصمیم قطعی و نهایی رو هم بگیرم.. ولی تویی ک شوهرت هر روز با یکی می‌خوابه میاد بهت دست میزنه 

ب تو بیماری منتقل نمیشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست

با مرد متاهل که صیغه نشدی گل

ما الان این رسم رو داریم

دختر پسر صیغه محرمیت میخوانند و نامزد میکنند

و اگر همه چیز اوکی بود عقد میکنند

حالا چون شما قبلاً یک بار ازدواج کردی نمیتونی نامزد کنی؟

این جا بعضیا نمی دونن چی بگن...ببین منم مثل تو برای ازدواج دومم با همسرم صیغه کردیم...با همم زندگی کردیم یه مدت و بدون هیچ عبا و پنهان کاری به خانواده ها هم گفتیم و با همه هم رفت و آمد داشتیم...الانم دیگه دو تا بچه داریم...اون وقت من اینو این جا گفتم یه خانمی برای من تاپیک زده بود که چی میشه زنا صیغه میشن و دست خورده میشن و...

فکر کرده بود من با مرد متاهل رفتم یعنی انقدر ابله هستم که آرزوم بشه شوهر خیانتکار یه نفر دیگه...یا به فرض اصلاً ما تو همون صیغه جدا می شدیم دست خورده چیه...چرا مردا دست خورده نمیشن همیشه مردا رو برنده و زنا رو قربانی می دونن در صورتی که این یه توافق دو طرفه هست...من دخترامم بخوان بعد ها ازدواج کنن ترجیحم اینه همین جور ازدواج کنن حتی اگه ازدواج اولشون باشه.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

با درست و غلط کار شما و اون کاربر کاری ندارم ولی به شدت از این طرز بیان که به یکی بگی تو خودت بدبختی چرا به من میگی متنفرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این جا بعضیا نمی دونن چی بگن...ببین منم مثل تو برای ازدواج دومم با همسرم صیغه کردیم...با همم زندگی ک ...

بخدا نمیدونم چ مرگشونه 

همین خانومایی ک انقد ب زن ها ایراد میگیرن 

شوهر خودشون به ۱۰۰ تا زن دست میزنه و بعد میاد ب اینا دست میزنه 

اونوقت من از روی عشق و علاقه و اعتماد قبل از ازدواج مدتی محرم شدم ک بعد ثبت کنم طرف برگشته بهم میگ یوقت بیماری جنسی نگیری ازش

بخدا نمیدونم چ مرگشونه همین خانومایی ک انقد ب زن ها ایراد میگیرن شوهر خودشون به ۱۰۰ تا زن دست میزنه ...

اونا فکر می کنن ببخشید ما زنای بیزنسی بودیم و اون مردا هم هوس بازای دائم صیغه کن.😂😂بابت اون اینو گفته...فکر می کنن هر کی صیغه کنه لابد یه هوس بازه که دائم با این و اونه...نمی دونن خب صیغه هم مثل همون دوستی هست اما این فقط محرمیت داره...مثل اون بلاگره سمیه که با کسی که داره آشنا میشه صیغه کردن که بابت رفت و آمد مشکلی پیش نیاد اونم همون صد تا حرف پشت سرش می زنن.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آنقدر بحث خیانت و....دیدم شنیدم حالم از هرچی مرده بهم میخوره 😖

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

این سایت شده سایت عقده گشایی برای یه عده ای .یه تعدادی تمام عقده هاشونو دارن اینجا خالی میکن‌.حرف زور میزنن توهین میکنن خودشو علامه و ملا میدونن فقط نمیدونم خودشونم میدونن دارن بیربط حرف میزنن یا خیر

اونا فکر می کنن ببخشید ما زنای بیزنسی بودیم و اون مردا هم هوس بازای دائم صیغه کن.😂😂بابت اون اینو گ ...

نمیدونم بخدا 

عقلم قد نمیده

تا دیروز ک تاپیک میزدم چند ساله مجردم نه نیاز عاطفیم برآورده میشه ن جنسیم ن روحیم همه رو چن ساله سرکوب کردم 

همه میگفتن برو یکیو پیدا کن 

امروز ک یکیو واسه ازدواج پیدا کردم ولی قبلش برای اطمینان بیشتر محرم شدم اینجوری..