2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون مشکلی دارم

42 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من چند سال نامزد بودم و خب قبل نامزدم دوست پسر و... نداشتم اولین مرد زندگیم نامزدم بود که بعد عقد بهش علاقه پیدا کردم تا اینکه متوجه خیانتش شدم جدا شدم قضیش تو تاپیکام هست بماند که خیلی عذاب کشیدم نزدیک چند ماه هم هست که جدا شدم الان مشکلی که دارم اینه که از مردا متنفرم از همشون چه غریبه چه اشنا تا حدی بدم میاد که مثلا یه اقا قبل من سوار اسانسور شده باش و بوی ادکلنش مونده باش حالت تهوع میگیرم یا مثلا مطبی جایی میرم سعی میکنم دور ترین صندلی به اقایون بشینم و دکترم خانم باش حتما حتی نسبت به پسرای فامیل هم همینه از همشون فرار میکنم از طرز نگاهشون و حرف زدنشون متنفرم حتی بعد طلاقم چند تا خواستگار داشتم اما حتی دلم نخواست بدونم طرف کیه این رفتارم دست خودم نیست واقعا یعنی قرار همینجوری بمونم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه چون از جنس مرد اسیب دیدی یمدت بخودت گیر نده تا مورد مناسب و انسان سر راهت قرار بگیره

راستش به حدی تنفر پیدا کردم که دلم نمیخواد به اینکه دوباره با یه ادم دیگ برم تو رابطه فک کنم اما متاسفانه خانوادم قبول نمیکنن مخصوصا که طرف سابقم میخواد ازدواج کنه بیشتر تحت فشار میزارن منو 

من از یه مرد بد ترین آسیب رو دیدم خیلی شدیدولی دیدم نسبت به همه‌ی مردا عوض نشدهبعدش عاشق نامزدم شدم ...

من احساس میکنم حساسیت پیدا کردم نسبت بهشون پیر و جوون هم فرقی نداره یه جا مرد دیدنی فرار میکنم 

طلاقم چند ماهی میشه ولی دادگاه و.. طول کشید یکم 

فک کنم مشکل داری ولی زود خوب میشی چون زیاد از اون جدا شدنت نگذشته و حق داری

راستش اوایل که فهمیدم اینطوری نبودم این چند وقت اخیر که به اتفاقایی که برام افتاده فک میکنم این حسا میاد سراغم 

دوست عزیز

ضمن تاسف بخاطر مشکل پیش اومده، 

باید بگم که بوجو اومدن این مشکل چیز عجیبی نیست و یک نوع شرطی سازی در ناخودآگاه شما صورت گرفته.

یعنی چون از همسرتون آزار دیدید، این اذیت شدن با جنس مرد، توی ضمیر ناخوداگاهتون گره خورده، حالا به محض اینکه مرد می بینید، یاد اون روزها میوفتید.و اون صحنه ها براتون زنده میشه و همه اینا بطور ناخودآگاه اتفاق می افته و شما نمی تونید جلوش رو بگیرید.

ولی خبر خوب برای شما اینه که می تونید با استفاده از هیپنوتیزم یا خودهیپنوتیزم این برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاهتون رو تغییر بدید و این مشکل حل میشه.

با احترام