2777
2789

تجربتونو میشه بگید؟ اینکه راضی بودین یا نه

و اینکه راسته که میگن ردش روی پوست سفید میمونه و دیگه نمیره؟ و گوشت اضافه میاره؟🥺😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر نمیدونم ، چون منم تحقیق کردم و ترسیدم انجام ندادم ،و با مواد تتو ابرومو پاک کردم

با مواد که میگن بدتره🥺 میگن بیشتر گوشت اضافه میاره و اینکه ابرو‌چال میره

برا شما هیچ عوارضی نداشت؟

تجربه من نیست، ولی اونایی که لیزر کردن میگن به نظرم تجربه‌های مختلفی دارن. بعضیا میگن کاملاً راضی بودن، بعضیا هم از اینکه ردش هنوز مونده یا پوستشون تغییر رنگ داده ناراضی بودن. البته بیشتر میگن اینا موقتن و با گذر زمان از بین میره. راجع به گوشت اضافه هم، به نظر نمیاد که این اتفاق بیفته، ولی بستگی به پوست و نوع لیزر داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

با مواد که میگن بدتره🥺 میگن بیشتر گوشت اضافه میاره و اینکه ابرو‌چال میرهبرا شما هیچ عوارضی نداشت؟

ببین طبق تحقیقات و پرس و جو های خودم ،چه لیزر چه مواد ،باید مراقبت کنی تا اتفاقی نیفته ، ولی خب لیزر من خیلی شنیدم جاش میمونه .

با مواد دوره نقاحتش زیاد بود ۱۰ روز طول کشید تا زخمش بیفته چون بهم گفت به هیچ عنوان دست به زخم نزنم . بعدش تا نزدیک ۲ ماه و نیم جای زخم قرمز قرمز بود ،بعد به مرور و استفاده از زینک اکسید قرمزی رفع شد ، نه چال و چوله نشد ، کرم ترمیم کننده سیکالیفت اَون خریدم ۱۵۰۰ ،تا ۲ ماه اونو زدم ،بعدش یک ماه هم شبا زینک اکسید میزدم ، یه زره مثل تار مو جای زخم مونده بود ،که شبا آبرسان درماکلین میزنم اونم بهتر شده .

برا من تتو ،و میکرو بود ابرو هام خیلی خیلی سیاه و پهن ، الان ۹۰ درصد پاک شده ،ابرو هام ریزش نکرد 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
پس شکرخدا که نتیجه گرفتینخیلی ممنونم🫶🏻

آره ممنون ،۲ سال حرص خوردم بابت ابروهام . انشالله شام جای خوب برو مراقبت کن ،خیلی مهمه که دست کاری نکنی . 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)