2777
2789

سلام قشنگم🎀🥹

من امسال میرم یازدهم کنکوری ۱۴۰۶ محسوب میشم رشته م هم ریاضیه

میشه راهنماییم کنی که چیکار کنم؟

تست هنوز نزدم تست باید بزنم از الان یا زوده؟

چه منبع هایی واسه تست خوبه؟

برای نهایی ها چه منبع هایی رو کار کنم؟

فقط برای دروس تخصصی کتاب کار حل کنم یا عموعی ها رو هم براش کتاب بگیرم؟

ازمون زدن رو شروع کنم یا نه؟

و اینکه تو خونه ازمون بزنم یا برم قلمچی اینا ثبت نام کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تلگرام نصب کن کانال نوتروفیل رو دنبال کن ویساشونو گوش بده

از هوش مصنوعی هم کمک بگیر و اصلا ناراحت نباش که دیر شروع کردی چون خیلی ها هم مثل تو ان 

از همین گوگل چرا سرچ نمیکنی؟

اشتراک الماس ماز هم بگیر اولین خرید یه کنکوریه 

از الان حتما تست بزن.توی طول یازدهم هم برای دهم هم تست بزن.سعی کن تا مهر یه دور دهم رو بخونی و تست بزنی

برای دهم و یازدهم فعلا تک پایه های خیلی سبز خوبن برای همه درسا.برای نهایی هم فرمول بیست 

ازمون هم خیلی سبز حضوری ثبت نام کن بهتره

اگه بزارس از دوازدهم شروع کنی کارت خیلی سخت تر میشه.از الان خوب بخون

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست

خیلی خودتو سال یازدهم خسته نکن 

سعی کن همین یازدهم رو حسابی بخونی برای نهایی تا نیاز به ترمیم نداشته باشی تو سال کنکور 

و تمرکزتو بزار رو درسایی که یکم ضعف داری و شروع کن از پایه خوندن مثلا اگه هندسه رو مشکل داری حداقل همین یه درس رو هم دهمش رو بخون هم یازدهم 

و اینکه به ساعت مطالعه مشخصی داشته باش مثلا حداقل روزی 

چهار پنج ساعت بخون تا عادت کنی به درس خوندن اینجوری 

و اینکه لطفاً تفریح کن استراحت کن مسافرت برو تا سال دوازدهم کم نیاری 

سعی کن عادت های اشتباهت رو امسال اصلاح کنی مثلا ساعت خواب ،برنامه ریزی درست ،روش درس خوندن و....

سلام 

منم یازدهمیم 

کتاب تست انتخاب کن برای درسای تخصصی و برای عمومی ای که توش بدی فرمول بیست بگیر .

آزمونارم بستگی داره هزینه ش رو می تونی بدی یا نه خیلی لازم نیست برای امسال ولی خوبه داشته باشی

میای باهم بخونیم البته تجربی ام

حتما ازمون شرکت کن حضوری برو 

اعتماد بنفس داشته باش برای درس خوندن

دروس اختصاصی اول خوب یاد بگیر بعد تست بزن

تست که زدی اصلا نگران زمان نباش به مرور مسلط میشی زمانت درست میشه 

اگه یاد نمیگیری ،نمیفهمی کم نیار وقتی بیای دوازدهم تازه یسری مبحثارو ریشه ای یاد میگیری 

ازمون بزن 

خودتو درگیر کتاب تست های طولانی نکن 

یه کتاب تست برای هر درس بگیر و تا تموم نشده دومی رو نخر 

هرموقع خسته بودی شده روزی 4 ساعت حتما بخون 2 ساعت صبح دوساعت بعد از ظهر

برای خوابت تایم ثابت بزار اگه یه مدت اذیت شدی نگران نباش بعد از نهاایت یه هفته مغزت به اون ساعت عادت میکنه الان که میری یازدهم بنظر من ساعت 8 صبح بیدار شو تا 9 صبحانه بخور شروع کن هروقت دیدی پتانسیلشو داری کمش کن

اینها چیزایی بود که خودم اگه برمیگشتم رعایت میکردم من امسال کنکور دارم اگر نتیجه خوب بود میام و درمورد هر درس هم راهنماییت میکنم اگر هنوز تو سایت بودی و زنده بودم الان مطمئن نیستم..

دیر شده باید از نهم برای کنکور کار میکردی کتاب از سطح مبتدی شروع کن دور تو با انواع منابع شلوغ نکن

رتبه ۲ کنکور میگه از یازدهم شروع کردم تو حرف میزنی 

تو دل مردم رو خالی می کنید که چی بشه ها ؟ 

رتبه ۲ کنکور میگه از یازدهم شروع کردم تو حرف میزنی تو دل مردم رو خالی می کنید که چی بشه ها ؟

بدرک گوش نده رتبه ام شاید هوش عالی داشته بعدم حالا از اول بخونی چیزی نمیشه مثل من

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

بدرک گوش نده رتبه ام شاید هوش عالی داشته بعدم حالا از اول بخونی چیزی نمیشه مثل من

میدونم معلومه از اول خوندی 

کار خوبیم کردی بیشترم بخون ولی 

کسی که تازه می خواد شروع کنه اضطراب داره حتی اگه شب قبل کنکورم باشه باید بهش بگی دیر نشده اشکال نداره دوستامون ۲ سال قبل کنکور شروع کرده که اصلا دیر نیست شایدم زود باشه 

صاحب تاپیک باید تو یازدهم یازدهم رو خوب بخونه دهم رو هم سعی کنه بخونه که خیلی اذیت کننده نیست 

میدونم معلومه از اول خوندی کار خوبیم کردی بیشترم بخون ولی کسی که تازه می خواد شروع کنه اضطراب داره ح ...

ممنون از توضیحت درسته خب

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭