2777
2789

تاالان ک ۲۲سالمه و محدودیت شدیددارم،با پدری ک مشکل شخصیت واعصاب داره،و مشکلات مالی.موقعیت خانوادگی هم مایه آبروریزی هست واسم محل زندگیمون جای پایین و خیتیه، خودمم از شانس گوهم زود و چشم بسته شوهرم دادن طلاق گرفتم،مهریه هم نگرفتم،دانشگاهم کسی تف نمی‌اندازه بهم مثلا یعنی خوشگلم و بینیم رو با پول طلاقم عمل کردم اندامم خوبه توپرم.اینم بگم فک نکنید دارم تعریف میدم چیزی ک دیگران بم میگن وگرنه من خودمو موجود مزخرفی میبینم خلاصه .ولی هیچی ب هیچی فقط نگاه میکنن هیچکس نمیاد جلو همه بدردنخور شدن یا متاهل و هولن .۲ساله بین منو یکی دورادور نگاه و زل زدن بوده بعدها فهمیدم حلقه بدسته. یاتودانشگاه انقد خودشونو چس میکنن فک میکنن چ خرین.یا توخیابون پیشنهادم ک میدن میبینن مطابق هوسهاشون  نیستم دک میکنن،بیرونم اصلا نمیرم بسک خونه نشین شدم،دلم نمیخاد آدم ببینم و کلا هم نمیتونم ک بخام ببینم محدودیتم شدیده.ب چی باید دلخوش کرد تواین زندگی نکبت بار مث چی آشوبم اضطراب و استرس وفکر ترشیدگی عقب ماندگی بی پولی منوخسته کرد خدایا منوبکش.اینارو نوشتم براتخلیه خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش مهربه ات رو می گرفتی مستقل زندگیتو می کردی

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

کدوم شهریمن جای تو بودم یه دانشگاه دیگ از شهر خودم میزدم میموندم خابگاه حداقل ازادی داشتم

همین کارو کردم.فقط الان تابستونه بااینک پول ثبت نام رانندگی خودم گفتم بدم ولی کسی نیس منو برسونه تااونجا یا بذاره خودم پیگیری کنم کلا ببینه بدون اجازه برم بیرون رو من دست بلند میکنه این روانی

خسته شدم از دادگاه رفتن همون مبلغو نمیگرفتم دانشگا نمیتونستم برم

فقط می تونم بگم به هر دری هست بزنو خودتو نجات بده پدری که از اول اذیتت کرده تا اخر بدبختت می کنه ببخشید رک گفتم

ولی دنبال کار

حرفه

هنر

هرچی میری برو

تا یکم بتونی خودتو از دستشون رها کنی

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

همین کارو کردم.فقط الان تابستونه بااینک پول ثبت نام رانندگی خودم گفتم بدم ولی کسی نیس منو برسونه تاا ...

بزار برو ازینجا بابا

روح و روانت نابود میشه درکت میکنم

بنظرت با همون شوهرت میموندی بهتر نبود؟