2777
2789

ناراحتی خو‌دتون براتون مهم تر باشه

رعایت کسی که رعایت شمارو نمیکنه رو نکنید 

اگر رعایت کردن و کوتاه اومدن خوبه برای همه خوبه اگر خوب نیست برای هیچکس خوب نیست چرا همیشه یه طرف کوتاه بیاد و خودش و زیر سوال ببره وقتی از چیزی خوشتون نمیاد تحملش نکنید و با خودتون شفاف و رک باشین اگه هر بار بخواین چیزایی که دوست ندارین و به بهانه فلانی خوشش نمیاد و اون یکی ناراحت میشه تحمل کنید هیچ لذتی از زندگی کردن نمیبرین 

خیلی اینجا میبینم توصیه به تحمل رفتارای غیر انسانی زیاده من ولی برعکس اکثریت میگم تحمل نکنید ،نمونید،صبوری نکنید،رعایت هم نکنید خودتون در نهایت برای خودتون میمونید برای خودتون از همه مهم تر باشین پس‌

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان میان میگن تو تو شرایط اونا نیستی لطفا تجویز نکن 😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میگن تو تو شرایط اونا نیستی لطفا تجویز نکن 😏😏😏

اره دقیقا تو شرایطشون نیستم چون یاد گرفتم تو هر شرایطی خودم و قرار ندم و حقم و همیشه بگیرم حق گرفتنیه دادنی نیست 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اره دقیقا تو شرایطشون نیستم چون یاد گرفتم تو هر شرایطی خودم و قرار ندم و حقم و همیشه بگیرم حق گرفتنی ...

دقیقاااا. حقو یاید گرفتتت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ولی به نظر من تحمل کنید، رعایت هم کنید ولی برا آدمشوقتی اون تحمل میکنه رعایت هم میکنه تو هم متقابلا ...

منم اولش گفتم برای ادمی که نمیکنه نکنید حتی برای کسی که میکنه هم از خط قرمز هاتون کوتاه نیاین و مرزاتون از ادما براتون مهم تر باشه 

ای توت روت

این تاپیک و دارین به سمت بدی میبرین برین دم در خونه خودتون بازی کنید 😂😂این تاپیک قرار بود جدی باشه