2777
2789
عنوان

اپ دوست‌یابی و مهاجرت

60 بازدید | 12 پست

دوستم کلاس زبان میره همیشه یه دختره بود که میومد راجبش حرف میزد ، تا حالا ندیدم ولی قیافش که به قول دوستم معمولی و ۲۱ سالش اینا بود دماغشم عمل کرده بود مثل اینکه چندروز پیش که رفته دیده چندوقته خبری ازش نیست و نمیاد از تیچرشون پرسیده دلیلشو اونم گفته اون که شوهر کرد رفت کانادا خیلی وقته ، قضیشو دوستم گفت تو یکی از اپای دوست‌یابی مثل HelloTalk انگار آشنا شدن طرف ایرانی بوده تو کانادا زندگی میکرده اومده اینو گرفته ، همچین چیزی تو اطرفیانتون دیدید ؟ هم به قیافست هم به شانسه که من جفتشو ندارم 🤦🏼‍♀️

من قیافه دارم نه در اون حد کانادا عاشقم بشن😐😐😐😐

البته شانس رو دارم تا دلت بخواد واقعا خودم هم از شانسم تعجب میکنم 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر همسایه ما دهه ۸۰ با یه پسره توی یاهو مسنجر دوست شد بعد پسره هلند بود کلی واسه این لباس‌های مارک میفرستاد اون موقع آخرشم اومد هم خودش هم خانوادشو برد هلند. 

وضع زندگیشون افتضاح بود.

خانواده فقیری بودن ولی توی خونه یکی از داییاش که بالاشهر بود زندگی میکردن اون موقع همسایه ما شده بودن.

مامانش ۲ بار ازدواج کرده بود یه دختر بزرگ که خودش بود از ازدواج اولش داشت. یه پسر کوچیکم از ازدواج دومش. مامانش اون موقع راننده تاکسی بود و ترشی و مربا درست می‌کرد میفروخت. الان وسط هلند همشون دارن زندگی میکنن

من قیافه دارم نه در اون حد کانادا عاشقم بشن😐😐😐😐البته شانس رو دارم تا دلت بخواد واقعا خودم هم از ...

برعکس من که جفتشو ندارم

خیلیاهم دیدم خوشگل نیستن ولی شانس دارن رو هوا میزننشون ما میریم بیرون کسی نگاهمونم نمیکنه 💔

برعکس من که جفتشو ندارمخیلیاهم دیدم خوشگل نیستن ولی شانس دارن رو هوا میزننشون ما میریم بیرون کسی نگا ...

چرا من بود میکنم تو هم مثل من جفت رو داری

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎