2777
2789
عنوان

یک چیز عجیب از دعا و ذکر و مراقبه

566 بازدید | 78 پست

من پریودیام نامنظم بود که منظم و دقیق شد چون ذکر میگم دعا و مراقبه و نماز میخونم فک میکنم تاثیر داره ... چون ارامشم بیشتر شده ولی حاجتی دارم خیلی اذیتم برام دعا کنید. 

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

عزیزم چله حق شناس بخون اگه حاجتت بزرگه 

دعا کن منم حاجت روا شم خسته ام از اینکه هیچی حاجت منو نمیده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چله حق شناس بخون اگه حاجتت بزرگه دعا کن منم حاجت روا شم خسته ام از اینکه هیچی حاجت منو نمیده

خودت چله رو گرفتی؟؟

سلام

چله عاشورا شهید نوید صفری بگیرید

یا چله عاشورا آیت الله حق شناس

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خودت چله رو گرفتی؟؟

قبلا بله هم خودم هم نایب حتی پیام حاجت رواییم‌ تو کانال هست 

اما الان به قدری حاجت ام بزرگه که فقط باید معجزه شه و من حس می کنم کم آوردم 

اگه دوس داری بیا باهم شروع کنیم بخونیم شاید منم حاجت روا شدم 😭😭😭 ای خدااا😭😭😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
سلامچله عاشورا شهید نوید صفری بگیریدیا چله عاشورا آیت الله حق شناس

حق شناس شرایطش سخته خیلی غیبت و... یبتر بکنی یا دیر بخونی نپشته تضمینی نیست

ان شاله حاجت میگیری من یک دعا بلدم یادت میدم

به منم بگو حاجت محال دارم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
سلامچله عاشورا شهید نوید صفری بگیریدیا چله عاشورا آیت الله حق شناس

عزیزم یه سوال تو چله حق شناس خواب دیدن یعنی حاجت روایی درسته ؟ 

بعد اینکه سه یا چهارتا‌ چله کافیه؟