2777
2789
عنوان

تلاش بچه های طلاق

122 بازدید | 6 پست

امروز مشاور روانشناس بودم دکتر گفت بچه های طلاق خودشون برای شکست نامادری هر کاری میکنن که فراری بدن مخصوصا پسر بچه ها

اینو گفتم در جریان باشین اگه زن مرد بچه دار شدین

و اینکه به خودم گفت برای خودت پس انداز کن جدا خیلی دلم گرفت من زندگیمو دوس دارم هزار تا مشکل داره ولی نذاشتم نابود بشه نه ساله

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

من مادرم خودش بچه طلاقه 

بی مهرو محبته تقصیر خودشم نیست 

زن داداشم بچه طلاقه اونم دوقطبیه یه دقیقه شاد و شنگو ی دقیقه روانی 

کلا زندگیشون خیلی سخته واقعا 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم خودش بچه طلاقه بی مهرو محبته تقصیر خودشم نیست زن داداشم بچه طلاقه اونم دوقطبیه یه دقیقه شاد ...

ربطی نداره خیلیام بچه طلاق نیستن و هزار تا مشکل روحی روانی دارن یعنی این همه ادم روانی تو دنیا همه بچه طلاقن

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
ربطی نداره خیلیام بچه طلاق نیستن و هزار تا مشکل روحی روانی دارن یعنی این همه ادم روانی تو دنیا همه ب ...

ن وای اون ها زندگیشون پر از حس نفرت و طرد شدن هست

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
ن وای اون ها زندگیشون پر از حس نفرت و طرد شدن هست

نه والا هیچم اینطور نیست من چند تا بچه طلاق دورو برم هست ببین چه خوشبختم هستن من خودم نه تنها بچه طلاق نبودم بلکه بهترین خانواده و کودکی و نوجوانی رو داشتم اما الان افسردم بخاطر یه سری ویژگی های شخصیتی خودم و مشکلاتی که بعد از ازدواج دارم پس ربطی به بچه طلاق بودن یا نبودن نداره

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
نه والا هیچم اینطور نیست من چند تا بچه طلاق دورو برم هست ببین چه خوشبختم هستن من خودم نه تنها بچه طل ...

چی بگم عزیزم منکه همه ادما رو نمیشناسم 

درسته همه جور ادم هست طبیعتا

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤