2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه بیاید🥺💔

157 بازدید | 17 پست

کنکوری ۴۰۵ هستم از ۱ تیر با روزی ۳ ساعت شروع کردم ب خوندن تستم میزدم،ولی نزدیک ی هفته اس مریضم

اصلا حال ندارم درس بخونم،میترسم خوب شم بازم مثل قبل شم از درس فاصله بگیرم

حس میکنم خیلییی عقبم چیکار کنم بنظرتون؟

ب نظرتون اگه صبر کنم کاملا خوب شم عقب میفتم

تروخدااا راه‌حلی دارین بگین ک چیکار کنم تو این وضعیت دلم میخواد زار بزنم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

تجربی یا انسانی؟ هدفت؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی امپول دگزا چیزی بزن یروزه خوب شی شروع کن خوندن تحربی هم‌هستی 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

من خودم این هفته کنکور دارم هر روز ک میگذره این حس هست که عقب افتادم ولی در واقع تا اخر کنکور یعنی د ...

کنکور انسانی یا تجربی؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

ی امپول دگزا چیزی بزن یروزه خوب شی شروع کن خوندن تحربی هم‌هستی

سه تا دگزا زدم ی سره سرم بهم وصله ولی خب نمیشم روز ب روز حالم بدتر میشه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

من امسال یاد گرفتم حتی عید هم یه نفر شروع میکرد موفق میشد ، تو عقب نیستی خوبه که حس عذاب وجدان داری ولی نباید بزاری این حس منفی باعث شه کلا دروس کنار بزاری بگی من عقبم دیگه نمی‌رسم ، به این فکر کن که بچه ها تازه می‌خوان از مهر شروع کنن ، برای اینکه از روی روال نیوفتی هرچقدر در توانته بخون حتی در حد نیم ساعت ولی صفرش نکن

من خودم این هفته کنکور دارم هر روز ک میگذره این حس هست که عقب افتادم ولی در واقع تا اخر کنکور یعنی د ...

تیرم تموم شده حس میکنم تابستونمو دارم از دست میدم

عقب نیستی

تیر داره تموم میشه حس میکنم تابستونمو از دست دادم

تیرم تموم شده حس میکنم تابستونمو دارم از دست میدم

منم مثل تو بودم همین حرفا رو میزدم

شروع کن با اراده قوی به عقب جلوشم کار نگیر

هنو خیلی فرصته 

بزا اخر تابستون بشه ببینی چقدر وقت داشتم و فکر میکردم دیره

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

من امسال یاد گرفتم حتی عید هم یه نفر شروع میکرد موفق میشد ، تو عقب نیستی خوبه که حس عذاب وجدان داری ...

ممنون❤️‍🩹🫂

مشکلم اینه چن روز بیمارستان بستری شدم و صفر شد

منم مثل تو بودم همین حرفا رو میزدمشروع کن با اراده قوی به عقب جلوشم کار نگیرهنو خیلی فرصته بزا اخر ت ...

ممنون،یعنی صبر کنم حالم کاملا خوب شه شروع کنم دیر نمیشه