2777
2789
عنوان

تعجب میکنم بعضیا از صبح زود خورشت بار میزارن تا جا بیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 31 پست
بخدا نمی دونم چه مشکلی با تکنولوژی دارن یه همسایه داشتیم میگفت من حتی گوشت تو فریزر نگه نمی دارم حاج ...

سبک زندگیه دیگه 

گوشت رو تازه میخرن ولی از شش صبح بار میذارن دیگه ساعت 12 هیچ ویتامینی توش برای حاجی نمونده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

به ساعت پخت ربطی نداره فقط گاز هدر میرهبه روش پختهبعدشم غذای اکثر رستوران ها به غذای من نمیرسه حیف ج ...

عزیزم دیگه از اول روش پخت غذا همین بوده الان همه چی پیشرفت کرده زودپز و فلان اومده وگرنه اصل روشش همون چند ساعت بار گذاشتنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی حل نمی پزید؟؟؟گوشت رو بدون ادویه و پیاز بذاری تو زود پز بعد اون اب رو بریزی تو خورشت؟؟؟؟ خیل ...

اصلا این شکلی نیست اگه گوشت گوسفند بزرگ نباشه یا چربی رو کامل پاک نکرده باشید ممکنه بو بده 

البته من شنیدم گوشت منطقه ما خیلی خوش طعم و بوعه جاهای دیگه زیاد ادویه میزنن چون بوش بده

ψ ❤️

عزیزم دیگه از اول روش پخت غذا همین بوده الان همه چی پیشرفت کرده زودپز و فلان اومده وگرنه اصل روشش هم ...

بله قدیم اینجوری بود 

من میگم این روشم خوبه هم خوشمزه میشه هم جا می افته

ψ ❤️

من تو دوساعت ونیم فسنجون وقرمه سبزی وقیمه درست میکنم خیلی هم عالی وجافتاده میشه

با زودپز؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نه تو دیگ

یاد میدی؟ 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
یاد میدی؟

قطعا بلدی خودت سبزی از قبل آماده دارم لوبیا هم شب قبل خیس میخوره میریزم تو دیگ تفت میدم آب مقدار مناسب پر آب نمیکنم که هی بجوشه گوشت و لوبیا الان مثل قبل نیست مدتها زمان ببره نیم ساعت اول قل قل بزنه بعد زیرشو کم میکنم با شعله ملایم جا نیافته تا حالا از زود پز استفاده نکردم وازش میترسم وغذای داخل زودپز بنظر من بو میده سلیقه من نیست فسنجون وقیمه هم همینطور 

قطعا بلدی خودت سبزی از قبل آماده دارم لوبیا هم شب قبل خیس میخوره میریزم تو دیگ تفت میدم آب مقدار منا ...

ممنونم. من بعد سه ساعت قورمه ام شبیه آشه هنوز. سبزیش جا نمیوفته. شاید باید بیشتر سرخش کنم. ممنونم.

اره حتما همینطوره ما شمالیها سبزیمون کاملا سرخ میکنیم

هی میترسم بسوزه تلخ شه. سری بعد ریسک میکنمممم