زن عموم میگفت زود پز واسه تنبلاس من از صبح میزارم در حالی که خورشتش همیشه ابکی میشد و گوشتش سفت، تو مجازی میبینم میگن اگه از صبح زود یا دیشبش بار نزاری جا نمی افته، یبار گفتم بزار به این روش اعتماد کنم کردم چیزی جز اتلاف وقت نداشت
بیاید این روشو واسه قیمه و قورمه یادتون بدم
قیمه: گوشتو جدا بدون ادویه خاصی بنداز توی زود پز زیر دوساعت کاملا حل میپزه، لپه رو جدا گونه تو قابلمه بزار( اب لپه طعم بدی به خورشت میده نباشه طعمشو مجلسی تر میکنه) بعد پختن گوشت گوشت رو در بیار با پیاز ریز خورد شده تفت بده ادویه دارچین و فلفل و زردچوبه کمی نمک بزن رب اضافه کن تفت کن بعدش لپه رو بریز همراه با اب گوشت که باید ابش یه بند انگشت بالاتر از مواد باشه پنج دقیقه اخر گلاب و هل و نمک اضافه کن هر وقت غلطت ابش به مورد علاقت رسید خاموش کن ، خورشت جا نمی افته چون حبوبات و گوشتو حل نمی پزید و غیر اصولی اب میریزید