2777
2789

زن عموم میگفت زود پز واسه تنبلاس من از صبح میزارم در حالی که خورشتش همیشه ابکی میشد و گوشتش سفت، تو مجازی میبینم میگن اگه از صبح زود یا دیشبش بار نزاری جا نمی افته، یبار گفتم بزار به این روش اعتماد کنم کردم چیزی جز اتلاف وقت نداشت 

بیاید این روشو واسه قیمه و قورمه یادتون بدم 

قیمه: گوشتو جدا بدون ادویه خاصی بنداز توی زود پز زیر دوساعت کاملا حل میپزه، لپه رو جدا گونه تو قابلمه بزار( اب لپه طعم بدی به خورشت میده نباشه طعمشو مجلسی تر میکنه) بعد پختن گوشت گوشت رو در بیار با پیاز ریز خورد شده تفت بده ادویه دارچین و فلفل و زردچوبه کمی نمک بزن رب اضافه کن تفت کن بعدش لپه رو بریز همراه با اب گوشت که باید ابش یه بند انگشت بالاتر از مواد باشه پنج دقیقه اخر گلاب و هل و نمک اضافه کن هر وقت غلطت ابش به مورد علاقت رسید خاموش کن ، خورشت جا نمی افته چون حبوبات و گوشتو حل نمی پزید و غیر اصولی اب میریزید 

ψ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیییییشه خورشت وآبگوشت روتوی زودپزدرست میکنم 

زودپزنباشه لنگم 

هیچوقت نتونستم خورشت روتوی قابلمه خوب دربیارم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من خرشتام دو ساعت طول میکشه خیلی خوب جا میفته البته قیمه کمتر وقت میبره و منم مثل شما درست میکنم فقط رب رو هم با گوشت سرخ میکنم اصلا هم تو زودپز نمیزارم چون یه بار ترکیده چشم ترسیده بعد زودپز چون با فشار قوی غذا بار میاد سرطان زا هست

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

قورمه سبزی 

سبزی فریز شده همیشه تو یخچال داریم قبل فریز کردن بیست دقیقه سرخ کنید ، لوبیا پخته از قبل تو فریزر داریم( باور کنید تو طعمش تاثیری نداره و اینکه از یه شف شنیدم لوبیا جدا پخته بشه بهتره) بعد از دراوردن سبزی از فریز دوباره بیست دقیقه سرخ کن ، گوشتو جدا بنداز تو زود پز 

بعد پختنش با پیاز و ادویه تفت بده ( رب گوجه یا انار سلیقه ای هست) بعدش لوبیا و سبزی رو اضافه کن با اب گوشت کم باور کند توی یه ساعت یه روغنی میندازه و جا می افته ببین

ψ ❤️

حل نمیپزید دیگه چیه؟؟؟

بعدم ما سحرخیزیم صبح زود بلند میشیم غذا درست میکنیم همیشه هم جاافتاده و خوشمزه میشه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

از زودپز میترسم و پنج ساعت طول میکشه خورشتام. نمیدونم به ترسم غلبه کنم یا نه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عمم ازپنج و شش پا میشه میذاره یه خورشتی در میاره که از رستوران ها بهتره

به ساعت پخت ربطی نداره فقط گاز هدر میره

به روش پخته

بعدشم غذای اکثر رستوران ها به غذای من نمیرسه 

حیف جا و امکانات ندارم

ψ ❤️

زودپز و اتو و آب لوله کشی و ظرفشویی و لباسشویی مال تنبلاستما هم تنبلیم 😄

بخدا نمی دونم چه مشکلی با تکنولوژی دارن 

یه همسایه داشتیم میگفت من حتی گوشت تو فریزر نگه نمی دارم حاجی صبح زود میخره 

انگار قدیمه یخچال نیست

ψ ❤️