2777
2789

من قسمت ذخیره اش رو فعال کردم ذخیره میشه دسترسی دارم به چتای قبلی ولی وقتی بخوام یه چت کنم ک اثرش نمونه بهش میگم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم 

اینم یک جور ابزار جاسوسی شناخته شده 

ولی وقتی چیزی نداری نجران نباش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هر چی ازش پرسیدم تو خودش هس اگه اون سه خط رو بکشی همشو میاره 

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

کدوم سه خط وای نگو

تو خود گوگل ک میری میزنی چت جی بی تی هر چی تا الان پرسیدی هست توش برو حذفشون کن 

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

یعنی چی رو اکانت می مونه؟ من بابرگه ی ناشناس میرم

ببین مثلا من اکانت رو فعال کردم توی چت جی بيتي بعد هر بار با اون اکانتم میرم

چت های مثلا دو هفته پیشم داره تا موقعی ک من پاک نکنم

صفحه چت رو به سمت راست بکشی میارا

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد