2777
2789

سلام.

شوهرم از برادرش پول قرض کرده الان خواهرشوهرم میگه یع مقدار از اون پول مال منه هی زنگ زنگ زنگ پول متو بده الانم به من زنگ زده خونه مامانمم من گفته میام اونجا ببینمت الان میدونم در مورد پول میخاد بگه من چی جواب بدم

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

و علیکوم.. بگو من قرض نگرفتم از داداشت. خبرم ندارم جریان چیه ــخودت با دو طرف صحبت کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و علیکوم.. بگو من قرض نگرفتم از داداشت. خبرم ندارم جریان چیه ــخودت با دو طرف صحبت کن

دلم میخاد برینم بهش😭

دلم میخاد برینم بهش😭

نرین عزیزم. خیلی شیک و مجلسی بگو به من ربطی نداره.. من نه سر پیازم نه ته پیاز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب پولشو بده😂

ما که از اون نگرفتیم بعدشم همه میدونن شوهرم ورشکسته شده ولی چون موعد خونمونه انتظار داره پول پیش و بدیم به اینا

ما که از اون نگرفتیم بعدشم همه میدونن شوهرم ورشکسته شده ولی چون موعد خونمونه انتظار داره پول پیش و ب ...

وااا. پس خودتون کجا برید 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😑😑

نرین عزیزم. خیلی شیک و مجلسی بگو به من ربطی نداره.. من نه سر پیازم نه ته پیاز

اوایل ازدواجم خیلی اذیتم کرده کلی هم از جهازم دزدی کرده

خب بهش بگی نمیفهمه درک نمیکنه؟!

هرچی شوهرم میگه من از تو نگرفتم میگه باید بدی گفتیم باشه سه تومن هرماه میدیم میگه باید کامل خب شوهر منم تو اسنپ کار میکنه چجوری کامل پس بده

اون موقع که پول داشتیم واسه خواهراش هیچی کم نذاشتیم

هرچی شوهرم میگه من از تو نگرفتم میگه باید بدی گفتیم باشه سه تومن هرماه میدیم میگه باید کامل خب شوهر ...

ببین من کار ندارم با مسائل مالی 

ولی وقتی وضعتون خوب شد با این خواهر شوهره قطع ارتباط کن خیلی نفهمه

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤