2777
2789

من ی  پسره خیلییییییی دوسش دارم بعد دعوامون شد 

دوماه پیش سر ی موضوع خیلی بیخود 

چون من حیلی غر میزدم خیلی بلاکش میکردم ایندفعه دیگ نیومد دنبالم 

گفت برو ولی حق نداری اگه فهمیدی اشتباه میکردی درموردم برگردی 

خلاصه که من بلاکش کردم و ی هفته بعد پشیمون شدم و آزادش کردم اما‌دیگ آشتی نکردیم 

یبار هم پیام داد ی سوال الکی پرسید و رفت 

بعد الان دوماه گذشته اما من همچنان دوسش دارم 

تلگرام آنلاین می‌شد بخاطر من بازدیدم معلوم بود من بازدیدم برداشتم عکسای پروفایلم برداشتم 

واتساپ پروفایلم برداشتم 

الان استوری گذاشته واتساپ میدونم گذاشته ببینه من شمارشو پاک کردم یا نه 

بنظرتون نگاه کنم!؟

وقتی تاپیک راجب اینجور مساعل میزنید لطفا سن خودتون و طرف رو بگید..

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دیگه تغییر کردی و پدرشو قرار نیست در بیاری و ب قولی آدم شدی نگاه کن 

ولی اگه قراره بازم مثل سابق باشی ن خودتو اذیت کن ن اون مادر مرده رو 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نمیدونم..

اگه میخوای بهش برگردی ببین اگه نه که کولا ولش کن

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نمیدونم..اگه میخوای بهش برگردی ببین اگه نه که کولا ولش کن

میخوام بهش برگردم اما میخوام خودش آشتی کنه خودش بیاد باهام حرف بزنه 

حس میکنم اون خودشو بی تقصیر میدونه

میگم اگه نگاه کنم خیالش راحت میشه ک شمارش پاک نکردم باز بیخیال میشه هوم؟