2777
2789
عنوان

سوگوار

79 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر. دوستانم نزدیک ۲۰ روزه پدرم فوت شدن 😔 از نظر بقیه اعضای خانواده من هم افسرده شدم هم زیاد گریه میکنم  تو اون روزها اتفاقات خانوادگی افتاد که دلم از بقیه اعضای خانواده هم گرفت 😔، دوستانی که تجربه فوت و از دست دادن خانواده یا عزیزی رو دارن لطفا بهم کمک کنید صحبت کنید  از شرایط اون روزها بگین لطفا ، احتیاج به صحبت هاتون دارم ...دوستی هم ندارم باهاش حرف بزنم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسرده نشدی داغ عزیز دیدی .

کسی افسرده هست که تا ۶ ماه بعد از داغ دیدن هنوز هم ناراحت و غمگین باشه و نتونه با شرایط جدید کنار بیاد .

بهت تسلیت میگم گلم هر چند که میدونم تسلیت من قطره ای کوچیک دربرابر اقیانوس غم تو هست .🖤🖤😭😭

اما زیاد ناراحت نباش عزیزم آدمی آه و دمی .🖤🖤

میدونم غم دیدی و ناراحتی و بهت حق میدم اما باید سعی کنی کم کم کنار بیای چون مرک اتفاقی هست که دیر یا زود برای هرکس میفته.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

کم کم در ظاهر آروم میشی و برمی‌گردی به روز مره اما ته دلت قطعا دلتنگیی داری،مخصوصا یه روزایی بیشتر

به اعمالت دقت کن چون تو حال و جایگاه و آرامش پدرت تاثیر داره،نماز اول وقت خودت رعایت حجاب.

نماز قضا براش بخون و روزه قضا،اگ پولی قرضه اداکنید یا اگ کسی ازش نارحته تمام سعیتونو کنید رفع کنید،وبعد از اینا قرآن و زیارت عاشورا

همه گریه ها و ناراحتیاتو بکن سعی نکن زود حالتو خوب کنی

ممنونم عزیزم ، منم به خانوادم میگم بذارین راحت باشم گریه کنم از رو تخت بلند نشم داد بزنم و‌‌‌.‌‌‌...ولی درک نمی کنن میبینن زار میزنم مثلا دلداری میدن که روح بابا ناراحت میشه ...بخاطر ما کمتر گریه کن و...

افسرده نشدی داغ عزیز دیدی .کسی افسرده هست که تا ۶ ماه بعد از داغ دیدن هنوز هم ناراحت و غمگین باشه و ...

مممنونم ابجی ...خاطرات بابا همش جلو چشممه 😭 خیلی هم عصبی هستم با اکثرا دعوام میشه تو خونه ..نمی تونم تو این شرایط ارامش حفظ کنم و بحث نکنم و....چون منو  زیاد درک هم نمی کنن ...دلم برا بابا تنگ میشه 😭

همه گریه ها و ناراحتیاتو بکن سعی نکن زود حالتو خوب کنی

قبلا سابقه افسردگی داشتم الان که بابا فوت شده خانواده م گیر دادن برو پیش روانشناس ؛ میگم من الان عزادارم  حالاتم طبیعی هست  بهشون میگم منو تنها بذارید با من حرف نزنید به نظرم تا ۲ ماه حداقل طبیعی هست

مممنونم ابجی ...خاطرات بابا همش جلو چشممه 😭 خیلی هم عصبی هستم با اکثرا دعوام میشه تو خونه ..نمی تون ...

خدا بهت صبر بده عزیزم🩷🖤🖤

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

قبلا سابقه افسردگی داشتم الان که بابا فوت شده خانواده م گیر دادن برو پیش روانشناس ؛ میگم من الان عزا ...

تسلیت میگم... و از خدا میخوام به دلت صبر و آرامش بده..

سوگ تا ۶ ماه طبیعیه..

من پارسال تکیه گاهمو.. پشت و پناهمو.. داداش جوان و ناکامم رو از دست دادم..

شاید بگم اوایل اصلا مثل الان ناراحت نبودم.. و نمیدونستم چی به سرم اومده.. الان بعد از گذشت ۱سالو ۱ماه.. روز به روز بدترم.. دلتنگی جونمو گرفته😭😭😭😭

داغ باگذشت زمان بدتر میشه.. ولی باااااید بپذیری ک رفته... باید بپذیری دنیای دیگری هم هست.. و تولد دیگری هست ک قسمت همه میشه..

الان گریه کن.. سوگواری کن.. و خودت باید حال خودتو خوب کنی..

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم