2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ببین بزار برات بگم وقتی تو میری روانشناسی باید بدونی مخصوصا پیام نور بعدش حتماً ارشد و پروانه باید بگیری دفتر بزنی بری سر کار آزمون استخدامی آموزش و پرورش که خیلی کم هست درصد پذیرشش باید التماس کنی واسه کار هیچ شغل اون جوری که مد نظرتان ندارع واقعا بازار کارش افتضاحه پول داشته باشی مطب بزنی یا پارتی ببرنت سرکار یا مراکز بهزیستی اورژانس اجتماعی مهد کودک کانون اصلاح و تربیت اینا شانس خوب بیاری بری دادگاه خانواده اورگان های دولتی

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

فکر نکنم روانشناسی را دارند ولی این را هر ۰ی تحقیق میکنم پیدا نمی کنم نو هیچ دانشگاهی غیر از دولتی ه ...

من نخوندم 

ولی دانشگاه های ازاد و پیام نور و غیرانتفاعی و یکسری از دولتی ها دارنش 

بعدم اگه میخواید برید مشاوره بهتره برید روانشناسی خیلی بهتره 

شما خودت مشاوره خوندی یعنی روانشناسی بهتره؟

من لیسانس روانشناسی دارم ارشدم مشاوره بود ولی میگم کلا روانشناسی و شاخه هاش همینه باید خیلی شانس بیاری کار گیرت بیاد

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

من لیسانس روانشناسی دارم ارشدم مشاوره بود ولی میگم کلا روانشناسی و شاخه هاش همینه باید خیلی شانس بیا ...

ببخشی خیلی سوال میپرسم شما کارشناسی را پیام نور خوندید یا دولتی؟