2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وابستگی و جدایی چه در دوران دوستی چه در دودران نامزدی و متاهلی سخته ...تا طرف مقابل و نشناختی وابسته نشو 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

به راحتی تموم کردیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کارما داره بخوای با روح احساس فکر اعصاب طرف بنفع خودت بازی کنی بعد بیخیال بشی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اوقات فراغت و جور دیگه سرگرم شو قرار یکی باشه ؟؟؟بزرگترین اشتباهه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

اره 

من برام راحت بود چون برای بازی دادن پسرا و سرگرمی وارد رابطه میشدم و تو اوج  که پسره رو عجیب وابسته و عاشق میکردم ولشون میکردم میخندیدم کلا دیدن اشکشون برام لذتبخش بود 

ولی خب دیگه با اخرین دوست پسرم چون دقیقا اونی بود که میخواستم هدفمندانه و عاشقانه 4 سال دوست بودیم و بعدش عقد کردیم

ولی شما اگه روحیت حساس و نازکه یا زیادی انسان دوست و اینایی نرو سمتش اسیب میبینی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ممکنه احساس اون آدم درگیر بشه و چون شما هم یک طرف رابطه هستی تا حدی مسئول اون احساس هم هستی و بهتره این کارو نکنی عاقبت خوشی نداره

نه این کار کلا هیچ کار بیهوده و بی هدفی عاقبتش خیر نیست

اره من برام راحت بود چون برای بازی دادن پسرا و سرگرمی وارد رابطه میشدم و تو اوج که پسره رو عجیب واب ...

عجب

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨