2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرم داشت ميخورد گفت خوشمزس منم خوردم..

بجای اینکه بچه خواهرتو دعوا کنی خودتم خوردی😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

باعث انگل ميشه؟

انگل بیشتر با خوردن گوشت های قرمز اتفاق میافته اما بازم ممکنه با گوشت خام مرغ وارد بدن بشه انگل ها

اما بیشتر باکتری ها خطرناکش میکنن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

انگل بیشتر با خوردن گوشت های قرمز اتفاق میافته اما بازم ممکنه با گوشت خام مرغ وارد بدن بشه انگل هاام ...

حتي اگه مرغه منجمد باشه؟

الان حالت تهوع دارم يكمم بي حالم

حلقم درد ميكنه انگار خفه شدم..

يعني فقط گوشت قرمز باعث كرم روده ميشه؟ 

حتي اگه مرغه منجمد باشه؟الان حالت تهوع دارم يكمم بي حالمحلقم درد ميكنه انگار خفه شدم..يعني فقط گوشت ...

مرغ منجمد و یا غیر منجمد فرقی نداره

نمیتونم بگم فقط با گوشت قرمز چون احتمالش هست تو گوشت مرغ هم باشه اما بیشتر مسمومیت ها بخاطر باکتری توش بوده

و اگه برگیرم انگل هم داشته الان معلوم نمیشد اعلائمش 

حالت تهوع بیشتر اعلائم مسمومیت و ایناس ن کرم و انگل

مرغ منجمد و یا غیر منجمد فرقی ندارهنمیتونم بگم فقط با گوشت قرمز چون احتمالش هست تو گوشت مرغ هم باشه ...

علائم انگل بعد چه مدت معلوم ميشه؟

ببخش گلاب به روت صبح  يه چيزي مايع شفاف و لزج بالا اوردم ممكنه اسيد معدم باشه؟

الان حلقم درد گرفته خيلي بدن درد دارم 

علائم انگل بعد چه مدت معلوم ميشه؟ببخش گلاب به روت صبح يه چيزي مايع شفاف و لزج بالا اوردم ممكنه اسيد ...

بستگی ب نوع انگلش داره

کمش بعد یک هفته اعلامش هم اسهال درد تب ایناس

معدت خالی بود استفراغ کردی؟ احتمالا مخاط و اسید معدت بوده

گلو درد و حس خفگی هم بخاطر اسید معده اس ک برگشته

اگه استفراغت ادامه دادشت یا تب کردی ی دکتری برو بلکه مسموم شدی

بستگی ب نوع انگلش دارهکمش بعد یک هفته اعلامش هم اسهال درد تب ایناسمعدت خالی بود استفراغ کردی؟ احتمال ...

مثلا كرم نواري اسكاريس يا كرمك؟؟

اره معدم خالي بوده 

الان يبوست شديد دارم... و نفخ

همش حس ميكنم معدم سنگين شده احساس تهوع دارم... بدنم بي جون شده

اره اگه تا فردا علائمم بهتر نشد ميرم دكتررر

مثلا كرم نواري اسكاريس يا كرمك؟؟اره معدم خالي بوده الان يبوست شديد دارم... و نفخهمش حس ميكنم معدم سن ...

انواع مختلف کرم داره انقدر اطلاع ندارم ازش

سنگینی معدت بخاطر اون حالت تهوع سر صبحی بوده و کلا انرژی ادم رو میگیره

اره اگه تا فردا ادامه داشت برو

و دیگه گوشت خام نخور لطفا