2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید لطفا

34 بازدید | 2 پست

امروز کلاس زبان دارم

تو کلاس زبان یه دختره هست که رفیقمه ولی حال نمی کنم باهاش

و یکی از هم مدرسه ای هام تو موسسه کلاس زبانمونه ولی تو کلاس ما نیست و روش کراش دارم

و تو مدرسه یه دوست خبرچین دارم

و من و کراشم همش غیبت اون دختره که حال نمی کنم باهاش رو می کردیم و اون خبرچینه این موضوع رو می دونه و خودش هم رو کراشم کراش داره  

چندروز پیش با همین دوست خبرچینم رفته بودم بیرون

صفحه ی گوشیم باز مونده بود و شماره ی اونی که باهاش حال نمی کنم رو پیدا کرد و بهش گفتم خواهشا و لطفا نه پیام بده بهش نه زنگ بزن بعد ،فت نه به من چه مگه فضول زندگی مردمم

و الان اونی که باهاش حال نمی کنم تو بیوگرافی اش گذاشته گفت رفیقات ارزش ندارن گفتم نمی فروشمشون گفت فروختنت و کراشم رو هم می شناسه

نکنه اون دختره ی خبرچین رفته به اینی که باهاش حال نمی کنم زنگ زده باشه یا پیام داده باشه و گفته باشه که من و کراشم غیبت اون رو می کنیم؟

و ازهمه مهم تر اینکه اونی که باهاش حال نمی کنم می دونه که من عاشق کراشم هستم و بهش گفتم هیچوقت بهش نگو و جون مادرش رو قسم خورد و گفت حتی اگه بمیرم هم به کسی نمی گم

و یکی از رازهای اون هم دست منه

نکنه اون خبرچین رفته باشه به این گفته باشه و این هم از عصبانیت پاشه بره به کراشم بگه که عاشقشم؟

امروز کلاس زبان رفتم چجوری برخورد کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.