2821
2789
عنوان

شغل خانم های متاهل

128 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ؛

شما خانمای متاهل شغلتون چیه ؟ 

از ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر سر کارید بعد با ۱۲-۱۳ تومن ؟

میخوام ببینم اصلا میصرفه ؟ به زندگی میرسید ؟ یا اونایی که بچه دارن چیکار میکنن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

8 صبح تا 6 دوازده سیزده تومن نمیصرفه اصلا!

ما 7 تا 3 هستیم حدود 40 میگیرم با مخارج گرون خب یه وقتایی واقعا آدم کم میاره ولی شاغل بودن همیشه خوبه مگه اینکه نیاز مالی نداشته باشی یا اصن دوست نداشته باشی کار کنی به کارامم میرسم باشگاه و سفرو  تفریح و ..هم دارم 

خدایا راضیم به رضای تو
دبیر هستم ، سه روز در هفته از 8 تا 3

شما خوبه تایم کاریتون ، ۳ میرسی خونه و به همه کارات میرسی ، اونایی که ۶ کارشون تمومه ، ۷ میرسن خونه تا ۸ استراحت ، یهو میبینی شب شد !

کارمند باشی از ۷ صبح تا ۲ بعدازظهر حدود ۲۱ تومن میدن.البته من فوق لیسانس دارم و ۱۴ سال سابقه کار.بیمه پایه و تکمیلیم که کم میشه ازم میمونه ۱۷ یا ۱۸ میلیون. اگر بچه رو بخوای بفرستی مهد خوب بخش عمده‌ای از این پول به مهد میره و تهش میبینی داری برای ماهی ۵ یا ۶ تومن میری سر کار،خسته و مونده‌م هستی تهش.منطقا نمیصرفه ولی گاهی خانم‌ها روحیه‌ی تو خونه موندن ندارن و بیرون از منزل باشن شادترن.به لحاظ کمک مالی به زندگی اگر بخوای در نظر بگیری باید بچه رو نفرستی مهد و مادر یا مادر شوهر یا خاله بچه رو نگه دارن که بصرفه بری سر کار.

۸ صبح تا ۴ قسمت اداری کارخونه ، دوست دارم خودم و راضیم فعلا باردارم حقوقم ۱۲ نیست

من یه دوست داشتم که زمان بارداریش سرکار میرفت و از این مورد خیلی راضی بود ، میگفت اگه محیط کارت آروم و دور از استرس باشه ۹ ماهه بارداری مثل آب خوردن میگذره

8 صبح تا 6 دوازده سیزده تومن نمیصرفه اصلا!ما 7 تا 3 هستیم حدود 40 میگیرم با مخارج گرون خب یه وقتایی ...

شما واقعا شرایط خوبی دارید ، موفق باشید 

احتمالا سابقه خوبی دارید و تحصیلات و تجربه ی بالا

کارمند باشی از ۷ صبح تا ۲ بعدازظهر حدود ۲۱ تومن میدن.البته من فوق لیسانس دارم و ۱۴ سال سابقه کار.بیم ...

بله درسته ، دقیقا، البته شما سابقه بالا دارید ، اکثر افراد جامعه نهایتا لیسانس و بدون سابقه هستن ، و معمولا حقوق دریافتی ۱۲-۱۳ تومن در نظر گرفته میشه براشون ، حالا شما فکر کن با این شرایط و با این حقوق متاهل و دارای فرزند هم باشی ، عملا هیچی برات نمیمونه در ماه...

من یه دوست داشتم که زمان بارداریش سرکار میرفت و از این مورد خیلی راضی بود ، میگفت اگه محیط کارت آروم ...

اره من دوست دارم دورم شلوغ باشه صحبت کنیم زمان بگذره وقتی میام خونه حالم بد میشه