2777
2789
عنوان

امروز حین کار سنجاب گرفتم📸

576 بازدید | 31 پست

بچه بود از لونش در اومده بود لونش هم یه سوراخ رو تنه درخت بود حالا میخاست بره تو لونش ناخوناش ضعیف بود نمیتونست تنه رو خوب بگیره منم گذاشتمش در لونش رف تو😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا چه خوشگلههه🥺

منم میخوام بغلش کنممم🥺

(وی از بچگی سنجاب دوست داشت و داره ولی تا حالا از نزدیک ندیده🥲)

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ای خدا چه خوشگلههه🥺منم میخوام بغلش کنممم🥺(وی از بچگی سنجاب دوست داشت و داره ولی تا حالا از نزدیک ن ...

شاید باورت نشه ولی همینم گاز میگرفت ینی اگه دستکش دستم نبود انگشتمو پاره میکرد خیلی دندوناشون دراز و تیزه ولی خب با نمکن واقعا اینجا خیلی داره تو باغ حتی دیروز یکیشون تو آسفالت ماشین زده بود اینقدر دلم سوخت براش

شاید باورت نشه ولی همینم گاز میگرفت ینی اگه دستکش دستم نبود انگشتمو پاره میکرد خیلی دندوناشون دراز و ...

ترسیده بوده شاید🥺

کوچولوهای بامزه🥲

ولی چقد محیط کارتون جالبه

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ترسیده بوده شاید🥺کوچولوهای بامزه🥲ولی چقد محیط کارتون جالبه

اره محیط خوبی داره من کلا خودم از وقتی اومدم تو این کار تیلی روحیم خوب شده.من باید برم تایم ناهارو استراحتم تموم شده روز خوبی داشته باشید

اره محیط خوبی داره من کلا خودم از وقتی اومدم تو این کار تیلی روحیم خوب شده.من باید برم تایم ناهارو ا ...

آره مشخصه از تاپیک هاتون 

به سلامت همچنین🌱

اینجا یکی دلش سنجاب میخواد 🥲

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.