2777
2789
عنوان

کسی رو می‌شناسید سالها پیش مادرشوهر زندگی کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 61 پست
متاسفانه چند ماه به اجبار و تحت شرایط خاص باهاشون بودم. خیلی سخته🙂. اخرشم حرف و حدیث درمیاد. و دراو ...

من خودم نه ماه اول خونه نداشتیم

فقط یه هفته دووم آوردم

بعدش خونه مادرخودم بود

خوبیش اینبود شوهرم فقط جمعه ها ازمحل کارش میومد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر اعجوبه خودم حتی رو تربیت بچش اختیار نداشت چسبید به مادر شوهر خانواده خودشو رها کرد آخر سر هم ...

اخرش هیچوقت خوب تموم نمیشه

همیشه با دعوا مستقل میشن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من دیدم بامادر شوهر یجا زندگی کردن خیلیم باهم خوبن سالهاست.. طرفین ذاتشون خوب باشه چه عروس چه مادرشو ...

چی بگم والا

بحث راحتی

اینکه هروقت بخوای بخوابی

بیداربشی 

چیزی بخوری

دو تا خانم از نزدیک میشناسم. طفلی ها خیلی اذیت شدن. یکیشون با اینکه هنوز پنجاه نشده قلبشو عمل کردن. ...

والا سکته قلبی ومغزی رو هم داره🥲

وآقا من نمیتونمنمیتونم اینا رو درک کنماینا خیلی قوی هستن

بخدا صبر ایوب داره ، مادرشوهرم بلد نیس نیمرو درست کنه یا یه لیوان اب بخوره همه کارا رو جاریم میکنه خواهرشوهرامم کاولی ان همیشه باهاش دعوا میگیرن 

بخدا صبر ایوب داره ، مادرشوهرم بلد نیس نیمرو درست کنه یا یه لیوان اب بخوره همه کارا رو جاریم میکنه خ ...

خودش دوست داره اونجا باشه؟

باور کن بعد از برگشت کارم به تراپی کشید

منم خانواده شوهرم حرفایی بهم زدن

تاپیکت بشنوه خودش سکته میکنه