2777
2789

بچه ها چند وقت پیش مادرشوهرم خواهرمو از من برای برادرشوهرم خواستگاری کرد و جواب خانواده من منفی بود چون سنش کمه خواهرم حالا باز مادرشوهرم ازم خواست برای برادرشوهرم ی دختر خوب پیدا کنم و منم گفتم خودتون پیدا کنید یا خودش پیدا کنه طبق سلیقش بهتره اما من حس میکنم اصلا قصد ازدواج نداره برادرشوهرم یک بار با خودش صحبت کردم ببینم‌ نظر خودش چیه فقط میخندید و سرخ و سفید میشد خیلی پسر ساکتیه‌ یا همش میگه میخوام ماشینمو عوض کنم فلان کارو بکنم کلا هر سری حرفش میاد بحثو عوض میکنه به من که مربوط نمیشه البته ولی بنظرتون همچین پسری که ساکته و احتمالا خودشم نره با دختری آشنا بشه باید واسش رفت خواستگاری یا منتظر بود خودش بیاد بگه

چند سالشه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی مامانش دنبال دختره قبلش رضایت پسر رو گرفته برای ازدواج

جلوی خودم مادرشوهرم بهش گفت امسال دیگه باید زن بگیریم برات اینم میخندید و یهو بحث میکشوند غذا چی داریم این یعنی راضیه خودش؟