یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قطعا که کادو میکنیم. نه دیگه یه کارت پستال تبریک بزن رو هدیه ت و بس
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
احتمالا میخوام جارو شارژی بدم... کاغذ کادو بزنم ؟ همینجوری بدون کاغذ روبان بزنم رو جعبه ش بده ؟
مبارکه. اره کادو کن حتما. زشته همونجور با جعبه بدی. میگه از دلش نیومده یه کاغذ کادو بخره.. اگر به دلت روبانه بده برات دور تا دورش با روبان ببندن گل فروشی ها
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
عزیرم. فلانی ـخونه نو میارک. امیدوارم تو این خونه لحظات پر از عشق و شادی بیشتری تجربه کنید