مادرم خیلی از کارایی که برام کرده رو به روم میاره و میخواد در قبال اونکار ها براش کاری انجام بدم.مثلا یه سری بهم گف به شوهرت بگو فلان کارو برام بکنه گفتم شاید نتونه گفت پس از ماهم انتظار کمک نداشته باش و ازین حرفا.حتی یه سری من یه هفته بیمارستان بستری بودم اونم به روم زد که اومدم بیمارستان برات
با رفتارت نشون بدهدرسته دلت میسوزه و ناراحت میشی خیلیاما اگر ببینند خودت داری فاصله میگیری و بهشون ع ...
دیروز همسرم گفت اخرش این مادرت زندگی مارو خراب میکنه اخه من خیلی رو مادرم حساسم سر مامانم با همسرم بحث و دعوا داریم هر موقع که کاری پیش میاد.دیگ نمیدونم چ کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دقیقا شرایط شمارو دارم همسرم همه کار میکرد مادرم پر توقع وقدر نشناس هست الان دیگه خودم اجازه نمیدم کاری انجام بده .واقعا بهم برمیخوره که اینقدر قدرنشناسه .