2777
2789
عنوان

شده مادرتون سرتون منت بذاره

224 بازدید | 21 پست

مادرم خیلی از کارایی که برام کرده رو به روم میاره و میخواد در قبال اونکار ها براش کاری انجام بدم.مثلا یه سری بهم گف به شوهرت بگو فلان کارو برام بکنه گفتم شاید نتونه گفت پس از ماهم انتظار کمک نداشته باش و ازین حرفا.حتی یه سری من یه هفته بیمارستان بستری بودم اونم به روم زد که اومدم بیمارستان برات

من پدرم فوت شده و مادرم یه سری از کارا رو نمیتونه انجام بده چون مردونست.از شوهرم میخاد که انجام بده چون برادر ندارم.بعد همسرم بخاطر همین رفتارا و کارایی که از مادرم و خانواده مادرم دیده مثل پرتوقعی،نیش و کنایه و ناسپاسی دیگه نمیخاد کارای مادرمو انجام بده میگه مگه حمالشم اخرشم اینجوری میگن.الان من باید این وسط چیکا کنم حق با کیه طرف کیو بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این سری مادرم زنگ زد بهم گفت فلان کارو بکنین چی بگم؟چون از پس خودمم برنمیاد

واقعیت رو بگو که من هر کاری از دستم بربیاد رو سرم انجام میدم اما شوهرم رو نمیتونم مجبور کنم کدورت پیش میاد 

هعییی منیم که مجردم پراز توقعه مادرم هم نقش پسرواسش بازی میکنم هم نقش دختر رو 

اخرشم بدهکارش میشم و اون طلبکار کاریم انجام میدم اصلا به چشم نمیاد و ی لباسم برام بخره همش میگه اون لباس من خریدم موقعه دعوا برمیداره که مال منه و من خریدم تا کاریم برام انجام میده باید صدبرابرشو واسش انجام بدم تا منت سرم نزاره 😔

فک کنم خصلت مادرایی هست که مجردن و شوهر ندارن 😔💔

هعییی منیم که مجردم پراز توقعه مادرم هم نقش پسرواسش بازی میکنم هم نقش دختر رو اخرشم بدهکارش میشم و ا ...

خیلی حس بدیه.اون روز همسرم رفته بود هم برای مادر خودش هم برای مادر من گوجه خریده بود برای رب.بعد گوجه هارو با کمک خواهرام شست اجاق هم راه انداخت و ابگیری هم انجام شد و اومد خونه.فرداش رفتم کمک مادرم برای رب البته بگم نصف رب مال من میشد چون نصف گوجه ها برا من بود.مادرم برگشته میگه شوهرت که دیروز هیچکار نکرد برامون.حالا همسرم علاوه بر این کارا روز قبل ترش ماشین مادر منو برده بود تعویض پلاک و کارای اداری.واقعا به این کارای مادرم فک میکنم متنفر میشم ازش.همش فک میکنم اگه مادرشوهرمم اینجوری رفتار میکرد من اسمشم نمیاوردم.ولی مادرم صرفا چون همخونم محسوب میشه بهش کشش دارم

خیلی حس بدیه.اون روز همسرم رفته بود هم برای مادر خودش هم برای مادر من گوجه خریده بود برای رب.بعد گوج ...

لطف زیاد همیشه وظیفه میشه حالا هرکی باشه 

ی دوره انجام ندید سعی کن کارتم بهش نیفته تا زمانی که اگه کاری براش انجام دادید بدونه که لطف بوده ن وظیفه تا به چشم بیاد 

مادرمنم همینه ببینم اذیت میکنه میگم‌ کاری که انجام میدم لطف نه وظیفه من تو رو به دنیا نیاوردم تو منو به دنیا اوردی 

مادرت اشتباه میکنند. ازشون بخواه اینجوری صحبت نکنندحتی یکم فاصله بگیر اگر ادامه دادند که متوجه اشتبا ...

مادرم اصلا متوجه نمیشه انتقاد پذیر اصصصصلا نیس