2777
2789
عنوان

مصاحبه مهد کودک

97 بازدید | 12 پست

بعد مصاحبه اینو برام فرستاد بعنی قبول کرده اونجا کار کنم؟

سلام و روز خوش
با توجه به برگزاری جلسه با کارگروه اداری و اجرایی در مورد بکارگیری شما در محیط آموزشی کودکستان روشنا، این نتیجه حاصل گردید؛

✅ با توجه به اینکه لازم میدانیم؛ جهت آشنایی بیشتر با شما و آگاهی بخشی های بیشتر از طرف ما در مورد چگونگی روند فعالیت در محیط کودکستان و رشد بهینه کودکان، زمانهای بیشتری را جهت دانش افزایی شما در کنار هم باشیم و تلاشگری شما جهت بالندگی خود در این زمینه برای ما بسیار حائز اهمیت است؛ این فرصت را برای شما دوست عزیز تعریف میکنیم که نیاز است؛ روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۱ صبح جهت موضوعاتی که مطرح گردید در کودکستان روشنا حضور یابید.

قطعا فعالیت در محیطهای آموزشی کودکان زیر ۷ سال، مستلزم حضور نیروی پویا و پرتلاش و با دانش کافی میباشد؛ به امید روزهای روشن جهت بالندگی شما در روزهای معرفی شده در خدمت تان خواهیم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.