امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بگو اونا تو محوطه بشینن خودت برو داخل دانشکده کارات رو انجام بده
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
میخوام علوم ازمایشگاهی بخونم ولی یه رشته دیگه بهشون بگمچون نمیذارن این رشته رو برم🦍
اخه مگه میشه تهش مدرک بگیری و نفهمن
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
اول باید دانشگاه ثبت نام کنم بعد خوابگاه بهم میدن؟
همون روز ک میری برای ثبت نام بهت خوابگاهم میدن
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
نه دیگه اون موقع رو میگم خودمچون بازار کار علوم ازمایشگاهی کمتره نسبت ب پرستاری انقد گیر میدنهرچی می ...
مسئله خیلی مهمه قطعا ۴سال نمیتونی پنهان کنی
بالاخره ممکنه بیان دانشگاهت یا تو بری خونه و کتاب هاتو ببینن اصلا نمیشه اخههههه
نه دیگه اون موقع رو میگم خودمچون بازار کار علوم ازمایشگاهی کمتره نسبت ب پرستاری انقد گیر میدنهرچی می ...
اون موقع ک بفهمن قطعا خیلی ازت ناراحت شن و دید بدی پیدا کنن بهت
پس خودت بگو
نمیشه اول باهاشون برم خوابگاه بگیرم بهشون بگم امروز دانشگاه برا ثبت نام باز نیست وقتی برگشتن خودم بر ...
نمیدونم والا زنگ بزن دانشگاهت بپرس
اما من ک رفتم خودشون گفتن بعد کارای ثبت نام خوابگاه برو