2777
2789

طبقه پایینمون ذله مون کرده صبح تا شب یه دف گرفته دستش یه رییییز داره می زنه کدوم آدم بیشعوری تو آپارتمان دف می زنه آخه! تذکرم می دیم عین خیالش نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو از صدا گیر دف استفاده کنه ، خودم این کارو میکردم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اصلااا نمی فهمه یه بیشعوره لنگه نداره می خوام منم شروع کنم سروصدا شاید آدم بشه

کسی که خودشو زده به خواب با اینکارا بیدار نمیشه

بعضی از ادما هر کاری کنی نمیخوان بفهمن

واقعا؟ جواب می ده؟

بله ، قیمتی هم نداره من جای شما بودم خودم تهیه میکردم می‌بردم براش ، دف باید تمرین مداوم داشته باشی و متاسفانه صداش بلند دیگه ! بهترین راهکار همینه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

توام وقتی ساکته محکم بکوب روزمین انقدسرصداکن ک خواب وازش بگیری تابفهمه مردم ازاری چیه یازنگ بزن۱۱۰

دقیقا می خوام همین کارو بکنم 

یبار تاسیسات آپارتمان مشکل داشت این احمق فکر می کرد صدای ماست رفته به نگهبانی گفته اینا به صدای دف ما گیر می دن ماینر آوردن تو خونه صداش میاد سطح شعورو ببین دیگه