2777
2789

بچم پیش خانواده شوهرم بودنی هربار یچیزیش میشه بخاطر سلیطه بازیاشون چیزی نمیگم ولی به شدت ناراحت میشم چون چند هفته طول میکشه خوب شه

حالا باز ۵دقیقه پیش مادرشوهرم بود بازی میکردن زخمی شد کلی خون اومد و گریه کرد هیچی نگفتم

فرداش پرسیدن خوب شد گفتم نه و دیدن ناراحتم شروع کردن که مگه دست خودت بودنی هیچیش نمیشه

شما بودین بازم میرفتین باهاشون جایی؟چیکار میکردین

خودت توعنوان گفتی ناخاسته دیگه اتفاق ممکن هرجایی باشیم پیش بیادسخت نگیر

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت توعنوان گفتی ناخاسته دیگه اتفاق ممکن هرجایی باشیم پیش بیادسخت نگیر

آخه از این عصبانی شدم که من تاحالا چیزی بهشون نگفتم

هربارم که اتفاقی افتاده ولش کرده بودن به امون خدا و افتاده یا خورده جایی در حالی که از بچه خواهرشوهرم مثل چشماشون مراقبت میکنن

اونوقت انتظار دارن حتی ناراحتم نباشم و بگم فدا سرتون

بچه دخترتون ب اتون عزیزه و انتظار دارین بچم برام عزیز نباشه

ناخواسته باشه ن اول اینک بچس شیطنت خودش باعث شد آسیب ببینه بعدم تنها میدونی مراقبش نیست تنها نزار بر ...

مثلا بچه رو میگیرن میبرن راه پله حواسشون نیست میوفته

میبرن پارک سوار تاب میکنن میرن میوفته

و ازین جور اتفاقا

آخه از این عصبانی شدم که من تاحالا چیزی بهشون نگفتمهربارم که اتفاقی افتاده ولش کرده بودن به امون خدا ...

چندسالشه ؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

مثلا بچه رو میگیرن میبرن راه پله حواسشون نیست میوفتهمیبرن پارک سوار تاب میکنن میرن میوفتهو ازین جور ...

متوجه ام یسری هه اهمیت نمیدن 

شما خودت مراقب باش

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

ناخواسته یبار میشه نه هرسری وقتی سری دوم تکرار میشه یعنی اهمیت نمیدن منم که بچمو از سر راه نیوردم با ...

بزور میبرن من اصلا راضی نیستم نزارم تنها بره هم خودمم میبرن مثلا میشینیم رو صندلی بچم میچسبه به مامان بزرگش که منو سوال وسیله بازی کن اینم میبره بعد ولش میکنه

متوجه ام یسری هه اهمیت نمیدن شما خودت مراقب باش

من تو خونه ۲۴ ساعت حواسم بهشه که طوریش نشه چند بار تاحالا خورده به مبل اینا خیلی سوختم که همونو کوبیدن تو سرم که دست خودت بودنی هم اینجور میشه الان واسه چی ناراحتی