2777
2789
باهاش ارتباط تلفنی که اصلا ندارم دوسه ماهی یکبار میبینمش ولی انقدر سیریشه که تو هرلحظه زندگیم وجود د ...

من کلا قطع رابطه ام با دعوا کات کردیم 

قشنگ مال من مثل زن دومه 

هر روز میره مغازه پیشش بهش سر میزنه کلی میشینه باهاش حرف میزنه میدونه من عاشق بچه ام منه خر بهش گفته بودم دلم میخواد بعد عروسی زود بچه بیاریم همش بهش میگه وای الان توی این دوره زمونه کی میتونه مسئولیت زندگی یه بچه رو قبول کنه امیدجان تو نمیتونی مامان جان الان وقتش نیست بذار ده سال بگذره ببینین اصلا میتونین توی یه خونه زندگی کنین حالا من و شوهرم ۷ سال دوست بودیم دیگه بهتر از ما کی می‌تونست زندگی کنه 

شوهرمم سادست میاد به من میگه 

همش موقع رابطه با استرس میکشه بیرون حالم بد میشه خیلی وقتا گریه میکنم بعد رابطه چون قبل اینکه با مادرشوهرم کات کنم و این خبر ها نبود شوهرم اصلا اصلا جلوگیری نمی‌کرد من هم عاصی میشدم می‌گفت دوست دارم خوشم میاد قرص بخور متوجهی چی میکشم هر شب؟

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

من کلا قطع رابطه ام با دعوا کات کردیم قشنگ مال من مثل زن دومه هر روز میره مغازه پیشش بهش سر میزنه کل ...

اره عزیزم درکت میکنم خیلی سخته 

چقدر یه آدم میتونه بدجنس و پلید باشه که زندگی بچه خودشو با حسادت خراب کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.