2777
2789

هیچیی نمیدونم دادم بیرون نوشتن استادم گف خوبه وقت دفاع بگیر ولی خب نمیدونم چی ب چیه دفاع چجوریه اگه بمونم مهر باید دوباره شهریه بدم ک ندارم از طرفی دوتا بچه دارم دانشگاه شهر دیگه هس نمیتونم برم جلسه دفاع یکی رو ببینم تروخدا بگین چیکار کنم اصلا دفاع چجوریه باید همه جارو حفظ کنم ؟ ازترس شب ورو ز ندارم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اون کسی ک برات کار انجام داده بگو فصل آمار برات با ویس توضیح بده 

اصلا استرس نداشته باش بدون ک همه رو تو دفاع قبول میکنن حتی داغون باشی باز قبولی 

فصل اول متغیر ها مهمه اینکه متغیرت تعریف نظریش چیه 

فصل دو در حد دوسه تا پیشینه داخلی و خارجی بخون همین 

فصل ۳ و ۴ از همه مهم تره 

فصل ۵ فقط بدونی ک معنا دار شدند یا نه در همین حد کافیه 

یکی دوتا پیشنهاد و محدودیت هم بگو 

همیننن 

و حسابی پذیرایی کن وقت نکنن ازت سوال سخت بپرسن😅

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
به اون کسی ک برات کار انجام داده بگو فصل آمار برات با ویس توضیح بده اصلا استرس نداشته باش بدون ک همه ...

اینایی ک گفتی رو هم نمیدونم چین ولی پایان نامه من ۳ فصله 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
اینایی ک گفتی رو هم نمیدونم چین ولی پایان نامه من ۳ فصله

عزیزم اخه ۳ فصلی نمیشه ک 

پایان نامه ۵ فصل داره 

فصل اول مقدمه فصل دو پیشینه فصل سه روش تحقیق 

فصل چهار تجزیه و تحلیل داده آماری 

و فصل پنج هم بحث و نتیجه گیری 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اسی چقدر دادی برای نوشتن پایان نامه من ۲۵ دادم

۶ تومن چخبره ۲۵ اخه