2777
2789

دو سال از خودم کوچیکتره ۲۶ سالش بود تو اون یه هفته ای که باهاش حرف زدم اصلا حرف بدی نزد حرف جنسی نزذ برخلاف بقیه پسرای تو زندگیم یعنی پسر خوبی بنظر میرسید نماز خون بود ولی من بهش گفتم آمادگی آشنایی ندارم

خودم درگیر یه رابطه ی بی هدفم دوسش دارم با وجود اینکه طرفم ۳۰سالشه ولی بهم گفته از ازدواج حرف نزنم،بنظرتون من باید با اون جدیده آشنابشم شاید واقعا آدم درستی باشه ولی از یه طرف هم جواب رد دادم بهش

شما وقتی تو رابطه بودی با کسی آشنا شدی؟!

اگه قصد ازدواج داری که دوست‌پسرتو باید بذاری کنار، تکلیفت رو مشخص کرده دیگه

بعدشم یکم روانت رو آزاد کن از رابطه، باید خودتو پیدا کنی

آدمِ خوب بازم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا دومیه انتخاب کن چون اگر اولی دوست داشتی و ته قلبت بود..... هیچ وقت به دومی فکر نمیکردی.......

وقتی طرف به من تعهد نمیده چجوری دلمو بهش خوش کنم واقعا هم دوسش دارمو ته قلبمه ولی ۲۸سالمه باید به فکرخودم باشم مگه نه

وقتی طرف به من تعهد نمیده چجوری دلمو بهش خوش کنم واقعا هم دوسش دارمو ته قلبمه ولی ۲۸سالمه باید به فک ...

اتفاقا بهترین کارو کردی

سیاست باید به خرج بدیم

من خودم چهارماه با یکی آشنا شدم که بعد چهارماه تازه روی واقعیشو شناختم و واقعا حالم خیلی بده چون یجوری رفتار میکرد من حس میکردم چقدر این دوستم داره اهمیت میده و اینا

و دقیقا وسط این چهارماه برام یه خاستگار نسبتا خوب اومد که بدون اینکه به خانواده بگم ردش کردم. شاید بدترین اشتباه زندگیم بود

وقتی طرف به من تعهد نمیده چجوری دلمو بهش خوش کنم واقعا هم دوسش دارمو ته قلبمه ولی ۲۸سالمه باید به فک ...

اونیکه ۳۰سالشه رو ول کن اونیکه ۲۶سالشه رو یکم فرصت بده بشناسش البته اگه باخانواده ات مطرح کرده جریان قصدشو ولی درکل مرد زیاده بالاخره یکی خوبش هم توپست تومیفته

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اینکه از اولی بزرگ تری ممکنه خانوادش نپسندن 

اما خب بهترین کار اینه به پارتنرت بگی عزیزم من خاستگار دارم میشه تکلیف منو مشخص کنی 

اینجوری اگر بخادت که اوکیه میاد جلو  اگر نخادت ک میره 

آره. راست میگی. همینارو بهش بگو..... اگر آدم منطقی باشه قبول میکنه..... برو بهش بگو که میخوای کات کنی و ازدواج کنی..... از اون دومی هم مطمئن شو....

ولی باهاش حرف بزن اگر مشکلش مالی بود.....اگر واقعا دوسش داری.....خب عقد کنید دونفری کار کنید زندگیتون بسازید.....