2777
2789

کلا توهمه چیز دخالت میکنه پسرم دوسال ونیم رورد کرده این دفعه بردیم آرایشگاه نزاشت موهاشو آرایشگر بزنه دورشو ماشین کرد بالاهاشو نتونست قیچی کنه چون سروصداکرد حالا پدرشوهرم موهای بچمو می بینه میگه چرا اینجوری کردین من موهاشو ماشین میکنم کلا میزنم منم بهم برخورد گفتم پسرم موداره مگه کچله میخوای ماشین کنی میگه نه بزنم بهتره گفتم نمیخواد تومگه موی نوه ی دخترتم میزنی برو اونو بزن دیگه ساکت شد خیلی غرغروعه حالا خداروشکر شوهرم پشتمه من این حرفو زدم گفتم آها آره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید  ایرادی بگیرن دیگه که بگن من بهتر از تو بلدم زباد توجه نکن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خودتم چه زبون درازی 

میتونستی محترمانه بگی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

واچیکار به بچه طفلی دارنخب بچست دیگه خیلی طبیعیه تا بیاد به آرایشگاه عادت کنه زمان میبره

پسر من که تازه ۵ سالگی بود برویم ارایشگاه  میترسید باباش با گریه و زاری براش کوتاه میکرد کج و کوله دبگه چه میشه کرد نمیشه بچه رو اذیت کرد به خاطر یه مو .مال پسر من بلند میشد خیلی دوست داشتم 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بر خوردتون جالب نیست 

یادتون نره احترام بزرگتر واجب. خودمون هنوز به سن اونا نرسیدیم.‌

اینکه شوهرت پشتت باشه دلیل بر درستی رفتار شما نیست‌ 

پدربزرگ و مادر بزرگ عاشق نوه هستن.‌ حرف بدیم نزده. اینو با زبون قشنگ میتونسی بگید

یه جور نباشید خودتونم پدر و مادر بزرگ شدین دلتونو کباب کنن و بعدم افتخار کنن.  دنیا عجیب گرد و عجیب بی رحم

دیگه خود دانید

واچیکار به بچه طفلی دارنخب بچست دیگه خیلی طبیعیه تا بیاد به آرایشگاه عادت کنه زمان میبره

باورکن این دفعه همسرم ۳ساعت درگیر آرایشگاه بود هی وسطش فاصله میداد بچه استراحت کنه تابزاره کوتاه کنن ولی نزاشت 

حالا جالبه این هر چی میگه مادرشوهرم پشتشو می گیره مثله خاله زنکاست

زن و شوهر پشت همن دیگه مثل شوهرت که پشت تو هست

با هم زندگی می کنین؟ من هفت سال با خانواده شوهرم زندگی کردم دقیقا با همچین پدرشوعری

آره سه ساله به خاطره خونه سازی مجبوریم من زیاد محلشون نمیدم که زیاد دخالت نکنن