2777
2789

خانوما ببخشید یک انگشت کنار مقعدم یه زگیل کوچولو دراوردم خیلی نگرانم 

ب نطرتون تناسلیه؟؟؟؟

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

برو دکترهرچه زودتر بهتر

کدوم دکتر بابد برم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه احتمالا آبسه یا بواسیر

وای مرسی تجربه اش رو داشتین 

یه خورده با مقعدم فاصله داره

سلام زگیل تناسلی از راه جنسی منتقل میشه  سرچ کنید یک خانم دکتر زهره فیض آبادی هست متخصص طب سنتی ، یک شیاف گیاهی ثبت اختراع کردند و الانم بنام شباف واژیتکس هست توی داروخانه‌ها.  من نظر سنجیش رو قبلا دیده بودم توی سایت نوبت، خیلی خوبه. حتما درمان کنید که زیادتر نشه