2777
2789

نمیدونم کد ملیمو چجوری پیدا کرده

این چه کار زشتیه

پدرم مییگه اونجا تو سیستم عکس میاره و نمیتونه ولی من احساس میکنم میتونه برع

خب دزدیه منم راضی نیستم

اینکه بدون اجازه پیدا کرده اره زشته ولی اشکالی نداره حالا بره هزینه های دندون خیلی زیاده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم چه عیبی داره اگه شما استفاده نمیکنی عزیزانت استفاده کنن. البته اگه دندونپزشک و اینا گیر ندن چون ...

اخه سقف داره خودمم میخوام برم

بعدشم من چجوری به همسرم بگم برو پولشو بگیر

منم اینکارو زیاد کردم برای دور و بریام 

بنظرم عیبی نداره وقتی دارید بیمی رو پرداخت میکنید که خودتون استفاده نمیکنید درحالی که یکی نیاز داره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اینکه بدون اجازه پیدا کرده اره زشته ولی اشکالی نداره حالا بره هزینه های دندون خیلی زیاده

بعدا نمیتونه دندونای خودشو درست کنه میگن توکه ی بار درست کردی چجوری باز میخواستی درست کنی

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148